Robbie Williams a primit un ultimatum de la colegii săi din grupul Take That

Robbie Williams a primit un ultimatum de la colegii săi din grupul Take That şi va trebui să se decidă cel mai târziu până la sfârşitul lunii mai dacă va reveni în rândul formaţiei britanice.

230 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams a primit un ultimatum de la colegii săi din grupul Take That

Robbie Williams a primit un ultimatum de la colegii săi din grupul Take That (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul, în vârstă de 40 de ani, care are o fiică de 19 luni, Theodora, cu soţia sa Ayda, a primit astfel un "termen-limită" din partea colegilor săi de trupă, care l-au somat să ia o decizie în această chestiune cel mai târziu în luna mai, informează contactmusic.com.

Gary Barlow, unul dintre colegii săi de trupă, în vârstă de 43 de ani, a spus: "Trebuie să ştim în mod sigur ceea ce vom face, până la sfârşitul lunii mai".

"Robbie este acum un familist, aşadar nu sunt sigur că el se va regăsi în componenţa finală", a adăugat el.

Iniţial, Gary Barlow îl somase pe Robbie Williams să ia o decizie până în luna ianurie, însă grupul Take That a început abia de curând să lucreze la un nou album, iar acel termen-limită a fost extins.

"Am început de o lună procesul de creare a pieselor noi şi sperăm să lansăm noul disc de Crăciun şi să susţinem un turneu anul viitor. Credem că avem deja câteva cântece bune, însă nu am ales deocamdată un titlu pentru noul album", a spus Gary Barlow.

Indiferent de decizia finală pe care o va lua Robbie Williams, Gary Barlow spune că acesta va compune muzică alături de colegii săi pentru noul album, iar grupul Take That îl va ajuta la rândul său pe Robbie Williams să îşi lanseze următorul lui disc.

"Dacă nu va reveni în trupă, va compune piese pentru acest disc, iar noi vom lucra cu el pentru noul său album", a explicat Gary Barlow în emisiunea "Alan Carr: Chatty Man".

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

În luna septembrie, Robbie Williams va susţine o serie de concerte în Australia, în cadrul turneului mondial "The Swing Tour Live", iniţiat după lansarea celui mai recent album al său, "Swing Both Ways", în noiembrie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici