Robbie Williams l-a provocat pe cântăreţul Liam Gallagher la un meci de box „profesionist”: Evident, aş câştiga

Robbie Williams l-a provoacat pe cântăreţul Liam Gallagher la un meci de box, insistând ca lupta să fie „profesionistă", fără „echipament de protecţie pentru cap", reînnoind astfel oferta pe care a făcut-o în urmă cu aproximativ două decenii, la gala Brit Awards din 2000, potrivit contactmusic.net.

552 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams l-a provocat pe cântăreţul Liam Gallagher la un meci de box „profesionist”: Evident, aş câştiga

Robbie Williams l-a provocat pe cântăreţul Liam Gallagher la un meci de box „profesionist”: Evident, aş câştiga

„Mi-ar plăcea, dar aş vrea să fie o luptă profesionistă. Tocmai am văzut cât au obţinut Olajide Olayinka Williams "JJ" Olatunji (KSI) şi Logan Paul din bătălia lor şi cred că putem depăşi asta. Cred că ultima dată, Liam voia să mergem undeva lângă o cale ferată abandonată sau ceva similar. Nu vreau să fac asta", a declarat Robbie Williams pentru publicaţia GQ Hype.

Totodată, Robbie Williams, în vârstă de 45 de ani, susţine că ar fi capabil să îl facă knockout pe fostul solist al formaţiei Oasis în numai trei runde.

„Sunt în formă. Am boxat şi m-am antrenat. Deci, să spunem că aş fi mai mult decât fericit să intru în ring cu el. Şi, evident, aş câştiga. Nu, nu aş câştiga pe puncte. Cred că l-aş pune la pământ în a treia rundă. Şi ar trebui să obţinem o autorizaţie potrivită, deoarece nu vrem să purtăm niciun fel de protecţie pentru cap", a adăugat Robbie Williams.

În vârstă de 45 de ani, Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum „Angels" şi „Millennium". În 2010, Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul britanic va lansa primul său album de Crăciun, pe 22 noiembrie, iar materialul discografic va include atât piese originale, cât şi coveruri.

Idol al multor generaţii, Liam s-a făcut remarcat pe scena muzicală internaţională ca solist al Oasis, una dintre cele mai de succes formaţii ale anilor ‛1990, care a lansat hituri precum „Wonderwall", „Supersonic" şi „Don’t look back in anger". După despărţirea de Oasis, Liam a fondat un nou proiect, numit Beady Eye, ce a fost activ până în 2014, perioadă după care a anunţat lansarea single-urilor solo „Wall of Glass" (2017) şi „Chinatown" (2017), ambele fiind întâmpinate cu entuziasm şi urmate de concerte live la unele dintre cele mai importante festivaluri internaţionale. Albumul său de debut solo, „Settle", lansat tot în 2017, s-a dovedit un succes muzical şi comercial, ajungând în primele poziţii ale UK Album Chart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici