Robbie Williams se întoarce în studio alături de Take That, trupa care l-a făcut celebru

Robbie Williams s-a întors în studio alături de foştii săi colegi, membrii din trupa Take That, pentru a lucra la un nou material, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea trupei, scrie contactmusic.com.

388 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams se întoarce în studio alături de Take That, trupa care l-a făcut celebru

Robbie Williams se întoarce în studio alături de Take That, trupa care l-a făcut celebru (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Va fi prima oară când Williams şi foştii săi colegi vor lucra la un nou album din 2010 încoace, iar melodiile vor putea fi găsite pe albumul "Greatest Hits", ce va fi lansat anul viitor, pentru a marca a 25-a aniversare de la înfiinţarea trupei.

"Robbie adoră să ia parte la proiecte creative şi are multe de oferit. El a influenţat ultimul album cu un sunet electro, care i-a marcat cariera muzicală solo de la acea vreme", a declarat o sursă pentru The Sun, citată de contactmusic.com.

"Este un om schimbat de când au început sesiunile de studio, iar acum ia lucrurile mult mai în serios", a adăugat sursa citată anterior.

De asemenea, se spune că Robbie se va alătura trupei în cel mai mare turneu susţinut de aceasta, în care vor fi interpretate şi noile cântece, pentru prima oară live.

În februarie, Gary Barlow, membru Take That, a confirmat că formaţia va susţine un turneu mondial în 2017, pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a grupului muzical.

"Ţelul nostru în acest an este să scoatem încă un album Take That. Vom înregistra şi vom lansa un nou album numit "Greatest Hits", apoi vom merge în turneu, în anul următor. Dacă toată lumea ar putea participa la el, ar fi grozav, dar, personal, nu mi-l imaginez pe Jason întorcându-se pe scenă pentru câţiva ani, dar dacă Rob ar putea face ceva în acest sens, ar fi genial", declarase Gary Barlow în trecut.

"Ar fi un turneu imens, în toată Europa, probabil ar fi un turneu mondial", a adăugat Barlow.

De asemenea, se spune că formaţia lucrează la câteva melodii ce vor apărea pe coloana sonoră a filmului "Kingsman: The Golden Circle", care va avea premiera în 2017.

Robbie Williams, în vârstă de 42 de ani, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la începutul lunii decembrie 2014.

Robbie Williams a susţinut în premieră un concert în România, anul trecut, pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici