Robert Knepper, cunoscut pentru rolul din "Prison Break", vine în premieră în România, la East European Comic Con

Actorul Robert Knepper, cunoscut pentru rolurile sale din "Prison Break", "Hitman", "Curierul 3" şi "Jocurile Foamei: Revolta, partea 1", va veni în premieră în România, la cea de-a treia ediţie a East European Comic Con, care se va desfăşura între 8 şi 10 mai, la complexul Romexpo din Bucureşti.

607 afișări
Imaginea articolului Robert Knepper, cunoscut pentru rolul din "Prison Break", vine în premieră în România, la East European Comic Con

Robert Knepper (Imagine: Hepta)

Robert Knepper completează tabloul actorilor internaţionali de calibru de la ediţia din acest an a evenimentului East European Comic Con, alături de Manu Bennett (Crixus din "Spartacus"), Kristian Nairn (Hodor din "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones") şi Osric Chau (Kevin Tran din "Supernatural"), potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Robert Knepper este cunoscut pentru rolul lui Theodore "T-Bag" Bagwell din serialul de succes "Prison Break", dar şi pentru personajele interpretate în filme precum "Noapte bună şi noroc!/ Good Night and Good Luck" (alături de George Clooney, Robert Downey jr şi Jeff Daniels), "Hitman" şi "Curierul 3/ Transporter 3".

Un alt serial de succes asupra căruia Knepper şi-a pus amprenta a fost "Eroii/ Heroes", în care a jucat rolul antagonistului Samuel Sullivan. Pe marile ecrane, cel mai recent rol al acestuia este cel al lui Antonius din "Jocurile Foamei: Revolta, partea 1", actorul urmând să apară şi în cea de-a doua parte a peliculei, ce va fi lansată în noiembrie 2015. De asemenea, Robert Knepper a apărut ca guest star în seriale ca "Breakout Kings", "The Blacklist" şi "Minţi criminale/ Criminal Minds".

Pasiunea pentru actorie a lui Robert Knepper s-a născut în copilărie, în perioada în care o însoţea pe mama sa în culisele teatrului local unde aceasta avea în grijă recuzita pentru spectacole. El a început să se implice mai mult în lumea teatrului, luând parte la producţii locale. Mai târziu, a ales să studieze la Universitatea din Northwestern.

East European Comic Con este un spaţiu de interacţiune între fani ai serialelor, filmelor, benzilor desenate şi jocurilor video şi actori internaţionali, artişti grafici şi celebrităţi din mediul online.

Aleea artiştilor, zona de gaming şi de boardgames, recuzită de film, cei patru actori actori internaţionali deja anunţaţi, trei scene (una principală, una destinată discuţiior cu artişti şi creatori de content pe YouTube şi una de competiţii de gaming) sunt câteva dintre atracţiile pregătite de organizatorii acestui eveniment care va fi organizat în luna mai, la Bucureşti.

Biletele pentru East European Comic Con pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi My Ticket, la preţul de 64 de lei. În săptămâna de dinaintea evenimentului, costul unui bilet va fi de 79 de lei.

East European Comic Con este organizat de Asociaţia Culturală Kesenai şi Kickoff Events.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici