Robert Pattinson nu va juca rolul lui Kurt Cobain

Managerul lui Courtney Love a infirmat zvonurile potrivit cărora Robert Pattinson - star al francizei "Amurg/ Twilight" - l-ar putea interpreta pe Kurt Cobain într-un film biografic care va prezenta aspecte din viaţa fostului solist al trupei Nirvana, informează allocine.fr.

92 afișări
Imaginea articolului Robert Pattinson nu va juca rolul lui Kurt Cobain

Robert Pattinson nu va juca rolul lui Kurt Cobain (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Zvonurile potrivit cărora Robert Pattinson ar fi fost distribuit în acest film, regizat de David Fincher, au fost dezminţite de Jonathan Daniel, managerul cântăreţei Courtney Love, văduva lui Kurt Cobain.

"Este o informaţie halucinantă, nu am auzit niciodată ceva mai absurd de atât. În plus, nu sunt sigur că ea (Courtney Love, n.r.) îl cunoaşte pe Robert Pattinson", a declarat managerul cântăreţei Courtney Love, solista grupului The Hole.

Actorul britanic este în mare vogă la Hollywood, după succesul neaşteptat al francizei "Amurg/ Twilight", iar numele lui este asociat cu multe proiecte importante. Săptămâna trecută, tabloidul britanic The Sun a lansat zvonul potrivit căruia Robert Pattinson urmează să îl interpreteze pe Kurt Cobain în "All Apologies", un film biografic regizat de David Fincher, în care Scarlett Johansson urma să o interpreteze pe Courtney Love.

Nu este pentru prima oară când studiourile de la Hollywood încearcă să producă un film despre Nirvana. În urmă cu câţiva ani, Sony Pictures au încercat să o convingă pe Courtney Love să accepte un proiect în care Zac Efron ar fi urmat să îl portretizeze pe Kurt Cobain, iar rolul ei ar fi revenit fiicei sale din viaţa reală, Frances Bean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici