Robert Pattinson se consideră prea bătrân pentru a juca într-o continuare a francizei "Amurg"

Actorul britanic Robert Pattinson, aflat la Berlin, unde îşi promovează cel mai recent film, "Bel Ami", a declarat că se consideră "prea bătrân" pentru a juca într-o posibilă continuare a francizei "Amurg/ Twilight".

491 afișări
Imaginea articolului Robert Pattinson se consideră prea bătrân pentru a juca într-o continuare a francizei "Amurg"

Robert Pattinson se consideră prea bătrân pentru a juca într-o continuare a francizei "Amurg" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rob Friedman, preşedintele studiourilor Lionsgate, a declarat într-un interviu recent că dacă romanciera americană Stephenie Meyer va scrie un al cincilea volum din seria "Twilight", atunci studiourile Lionsgate "vor fi acolo, pentru a o sprijini" pe scriitoare în procesul de adaptare cinematografică a acestuia. La rândul ei, Stephenie Meyer a precizat faptul că "nu va refuza" o astfel de posibilitate, pe care însă nu a acceptat-o deocamdată.

Robert Pattinson, interpretul vampirului mereu tânăr Edward Cullen în adaptările cinematografice ale romanelor din seria "Twilight", a spus la Berlin că nu este interesat de o continuare a acestui rol, informează hollywoodreporter.com.

"Sunt curios să citesc ce ar putea Stephenie să scrie, însă eu cred că voi fi probabil prea bătrân. Sunt deja prea bătrân pentru acest rol", a spus starul britanic, în vârstă de 25 de ani.

Pattinson a încheiat deja filmările pentru ultimul film din seria "Twilight", care va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie. El se află în aceste zile la Berlin, unde a ţinut să participe la premiera celui mai recent film în care a jucat, lungmetrajul "Bel Ami", în care le are ca partenere de afiş pe Christina Ricci, Kristin Scott Thomas şi Uma Thurman.

În acest film, regizat de Declan Donnellan şi Nick Ormerod, pe baza romanului omonim scris de Guy de Maupassant în 1885, Robert Pattinson interpretează rolul unui tânăr ambiţios care se foloseşte de puterea lui de seducţie pentru a ajunge în vârful piramidei sociale pariziene.

Seria "Amurg/ Twilight" prezintă povestea unei tinere, Bella Swan, interpretată de Kristen Stewart, care se îndrăgosteşte de vampirul Edward Cullen, interpretat de actorul britanic Robert Pattinson, într-o lume în care vampirii şi vârcolacii trăiesc printre oamenii obişnuiţi.

Primele trei lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, şi "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade - au obţinut împreună încasări de 1,8 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici