Robert Redford ar putea juca în continuarea filmului "Captain America"

Celebrul actor şi regizor Robert Redford poartă negocieri pentru a juca într-o continuare a filmului "Captain America", inspirat dintr-o carte de benzi desenate foarte populară în Statele Unite.

178 afișări
Imaginea articolului Robert Redford ar putea juca în continuarea filmului "Captain America"

Robert Redford (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Redford, considerat unul dintre "veteranii" de la Hollywood, va debuta în acest gen cinematografic în rolul unui agent guvernamental cu superputeri, informează Hollywod Reporter.

Pentru distribuţia acestui film, care se va numi "Captain America: Winter Soldier", sunt deja confirmate nume precum Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson şi Chris Evans.

Filmările vor începe pe 13 mai, urmând ca premiera filmului să aibă loc în 2014.

Robert Redford este unul dintre cei mai mari actori ai anilor '60 - '70, iar unul dintre cele mai cunoscute roluri ale sale este cel din "Butch Cassidy şi Sundance Kid", film în care a jucat alături de Paul Newman. Robert Redford a jucat în peste 30 de filme, printre care se numără clasicele "Cacialmaua" (1973), "Marele Gatsby" (1974), "Cele trei zile ale condorului" (1975), "Toţi oamenii preşedintelui" (1976), "Departe de Africa" (1985).

Începând cu anii 1980, Robert Redford a trecut de multe ori în spatele camerei de filmat, fiind în prezent un regizor foarte apreciat. În 1981, lungmetrajul "Oameni obişnuiţi" i-a adus două premii Oscar, inclusiv pentru regie.

O bună parte din activitatea actorului-regizor este dedicată Institutului Sundance, înfiinţat în 1981, ce are ca scop sprijinirea şi dezvoltarea scenariştilor şi regizorilor în afirmare, care dovedesc potenţial. Acelaşi institut organizează, anual, un festival omonim dedicat cinematografiei independente, în statul american Utah.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici