Roberta Anastase: Fac nunta în 2012 - VIDEO

Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, se va căsători anul viitor cu un om de afaceri, iar nunta ar putea să fie organizată la Ploieşti, după cum a declarat aceasta în emisiunea "Poveştiri adevărate", care va fi difuzată joi, de la ora 16.30 pe postul Acasă, informează un comunicat.

851 afișări
Imaginea articolului Roberta Anastase: Fac nunta în 2012 - VIDEO

Roberta Anastase (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor şi al treilea om ca putere în statul român, a renunţat la ţinuta ei oficială şi i-a povestit, în exclusivitate, prezentatorului "Poveştirilor adevărate", Dan Cruceru, cum arată viaţa ei dincolo de lumea politică.

Fostă Miss România, Roberta Anastase, în vârstă de 35 de ani, recunoaşte că în 2012 şi-a propus să îmbrace, în sfârşit, rochia de mireasă. "Mi-aş dori foarte mult să fac nunta în Ploieşti", spune Roberta Anastase, care are o relaţie de 13 ani cu un om de afaceri. "În momentele grele, l-am simţit alături, faptul că este sufletist şi bun m-a cucerit", mai spune Roberta Anastase.

De asemenea, Roberta Anastase spune că îşi doreşte din ce în ce mai mult copii. "O fată, un băiat, doi, trei. O fetiţă, neapărat. Acum, dacă o să am un băiat, am să-l iubesc, nu-i o problemă", glumeşte Roberta Anastase.


Roberta Anastase: "Fac nunta in 2012" - FOTO&VIDEO pe www.acasatv.ro

Tot în emisiunea "Poveştiri adevărate", Roberta Anastase va vorbi despre cum se întreţine o fostă participantă la concursuri de frumuseţe, dar şi despre pasiunile sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici