Robin Williams va fi protagonistul unui serial de televiziune

Actorul american Robin Williams va reveni pentru prima dată într-un serial de televiziune după serialul "Mork & Mindy" din anii 1970, într-o nouă producţie de comedie, sitcomul "The Crazy Ones".

914 afișări
Imaginea articolului Robin Williams va fi protagonistul unui serial de televiziune

Robin Williams (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În noua producţie, starul american, în vârstă de 62 de ani - care a devenit celebru graţie serialului "Mork & Mindy", în care juca rolul extraterestrului Mork -, va interpreta rolul Simon Roberts, excentricul director al unei agenţii de publicitate, informează bbc.co.uk.

Actriţa Sarah Michelle Gellar, protagonista serialului "Buffy - Spaima Vampirilor", va juca rolul fiicei sale.

Serialul "The Crazy Ones", produs de David E. Kelley, creatorul serialului "Ally McBeal", va debuta pe micile ecrane americane în luna septembrie.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici