Rod Stewart are nevoie de tuburi cu oxigen în timpul concertelor

În echipamentul de care Rod Stewart are nevoie în timpul actualului său turneu mondial sunt incluse şi tuburi de oxigen cu mască, ce trebuie să se găsească în permanenţă în culise în timpul concertelor, potrivit mirror.co.uk.

56 afișări
Imaginea articolului Rod Stewart are nevoie de tuburi cu oxigen în timpul concertelor

Rod Stewart are nevoie de tuburi cu oxigen în timpul concertelor

Potrivit sursei citate, cântăreţul cu voce inconfundabilă, în vârstă de 63 de ani, a cerut ca în culise să aibă în permanenţă 2 tuburi de oxigen cu mască.

Pe lista de pretenţii, care numără 30 de pagini, se mai află 48 de mingi de fotbal FIFA albe, pe care să le arunce în public, hrană în valoare de 8.000 de lire sterline zilnic, apartament prezidenţial la hotel, trei limuzine şi ziare din Marea Britanie.

Rod Stewart este cunoscut pentru numeroase hit-uri, inclusiv pentru "Do You Think I'm Sexy?" şi "Maggie May".

El este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume. Turneul susţinut de veteranul muzicii britanice în 2007 l-a plasat pe acesta pe locul şapte în topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului, cu încasări de 49 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici