Românca Marina Drăghici a creat costumele pentru noul serial american "Black Sails" - VIDEO

Scenografa română Marina Drăghici, care a colaborat şi la producţia "Homeland", a realizat costumele pentru cele opt episoade ale primului sezon din serialul american "Black Sails", în care joacă actorii Toby Stephens, Luke Arnold şi Tom Hopper.

1069 afișări
Imaginea articolului Românca Marina Drăghici a creat costumele pentru noul serial american "Black Sails" - VIDEO

Românca Marina Drăghici a creat costumele pentru noul serial american "Black Sails" - VIDEO

"Black Sails" este o producţie 2014 bazată pe faimosul roman "Comoara din insulă", scrisă de Robert Louis Stevenson, cu o acţiune ce se petrece cu mulţi ani în urmă şi readuce pe micile ecrane viaţa piraţilor. Plin de violenţă şi scene de sex, "Black Sails" urmăreşte aventurile căpitanului Flint, alături de tânărul Long John Silver, potrivit imdb.com.

Marina Drăghici este cea care semnează designul costumelor pentru cele opt episoade ale primului sezon, regizat de Neil Marshall, Sam Miller, T.J. Scott, Marc Munden şi Steve Boyum.

De asemenea, aceasta a realizat costumele pentru serialul "Elementary" şi pentru filme precum "Rage", "Precious", "Babylon Fields"şi "The Grey Zone".

Marina Drăghici este una din cele mai cunoscute şi premiate scenografe de dincolo de ocean. Printre colaborările ei cele mai de succes se numără şi cea cu regizorul Andrei Şerban, cu care a realizat "Richard al III-lea", la Teatrul La MaMa din New York. Scenografa a mai lucrat şi pentru Opera Naţională din Paris, având la activ două producţii unde a conceput costumele - "Italianca în Alger" şi "Indiile galante". În 2009, Marina Drăghici a obţinut cea mai importantă distincţie a teatrelor de pe Broadway: Premiul Lortel, pentru musicalul "Fela".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici