"Românii au talent": Care sunt cei trei câştigători ai ultimei semifinale - VIDEO

Valentin Dinu, Luca Valentin şi Medea Mădălina Felea sunt câştigătorii celei de-a patra semifinale a emisiunii "Românii au talent", aceştia urmând să concureze în marea finală din 25 aprilie, alături de câştigătorii celorlalte semifinale.

755 afișări
Imaginea articolului "Românii au talent": Care sunt cei trei câştigători ai ultimei semifinale - VIDEO

"Românii au talent": Care sunt cei trei câştigători ai ultimei semifinale

Cea de-a patra semifinală a avut loc sâmbătă seară, fiind aleşi ultimii trei concurenţi care vor lupta pentru premiul de 120.000 de euro în finala "Românii au talent", pe 25 aprilie. Până atunci, publicul îi poate vota pe toţi cei 12 finalişti, informează Ştirile ProTV.

Sâmbătă seară, publicul i-a ales pe Valentin Dinu şi Luca Valentin să meargă în finală, iar juriul a avut de ales între tenorul Alin Stăniş şi gimnasta la bară Medea. Andi l-a ales pe Alin Stăniş, Andra pe Medea, aşa că Mihai Petre a înclinat balanţa, către Medea.

Valentin Dinu, tânărul de 22 de ani care lucrează la o spălătorie auto în Ploieşti, a încântat juriul cântând piesa "You Are Not Alone".

Luca Valentin a reuşit să aducă un număr de jonglerii cu sticle şi pahare de-a dreptul spectaculos în cea de-a patra semifinală. Juriul a fost lăsat aproape fără cuvinte.

Madalina (Medea) Felea, gimnasta care îşi doreşte ca dansul la bară să fie recunoscut ca disciplină la Jocurile Olimpice, i-a impresionat pe juraţi şi pe cei din public cu numărul ei şi a primit ropote de aplauze.

Cei trei vor lupta pentru marele premiu în finala din 25 aprilie alături de Ştefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacşu, Iustin Narcis Ianău, Ballance, familia Luca, Adrian Ţuţu, Cristina şi Alina şi Akikai.

Marea finală, ce va avea loc în a doua zi de Paşte, va fi transmisă în direct din Studiourile MediaPro din Buftea. Liniile de vot pentru toţi cei 12 finalişti sunt deschise până la finală.

Valentin Dinu


Medea Mădălina Felea
Luca Valentin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici