Ronnie Wood, chitaristul The Rolling Stones şi soţia sa au povestit cum au văzut un OZN, în timpul unei vacanţe. "Deasupra mării era o chestie masivă"

Chitaristul trupei Rolling Stones, Ronnie Wood, şi fosta sa soţie, Jo, au văzut un OZN în timp ce erau în vacanţă în Brazilia, scrie contacmusic.com.

1119 afișări
Imaginea articolului Ronnie Wood, chitaristul The Rolling Stones şi soţia sa au povestit cum au văzut un OZN, în timpul unei vacanţe. "Deasupra mării era o chestie masivă"

Ronnie Wood şi Jo Wood au văzut un OZN

Fostul model în vârstă de 62 de ani susţine că cei doi au văzut cu ochii lor dovada că există extratereştrii, evocând momentul în care ea avea grijă de cei trei copii ai lor - Jamie, 42, Leah, 39, şi Tyrone, 33 - iar rockerul a început să ţipe la ea să se uite la ”ceva ciudat” care putea fi observat pe cer.
 
”Eram în Recife, în Brazila, cu Ronnie şi copiii noştri. El se uita lspre mare, apoi a început să ţipe <<Jo, Jo vino aici, este ceva ciudat la orizont >>”, a spus Jo Wood.
 
Când aceasta s-a dus lângă soţul ei - cu care a fost căsătorită din 1985 până în 2011 - au văzut un obiect ce semăna cu o navă spaţială cu multe lumini, deasupra mării.
 
Vorbind în cadrul unei emisiuni televizate, Jo a explicat: ”Deasupra mării era o chestie masivă cu multe lumini, care apoi sau stins. Porneau, se opreau, porneau iar...apoi a dispărut, pur şi simplu”.
 
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici