Ronnie Wood de la Rolling Stones, arestat şi acuzat de agresiune

Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, a fost arestat de poliţia britanică, în noaptea de miercuri spre joi, sub acuzaţia de agresiune, fiind eliberat pe cauţiune după ce a fost anchetat.

18 afișări
Imaginea articolului Ronnie Wood de la Rolling Stones, arestat şi acuzat de agresiune

Ronnie Wood de la Rolling Stones, arestat şi acuzat de agresiune

Întrebat de presa britanică despre arestarea lui Ronnie Wood, un purtător de cuvânt al poliţiei din comitatul Surrey a declarat: "Putem să confirmăm faptul că un bărbat în vârstă de 62 de ani din Esher a fost arestat noaptea trecută, fiind acuzat de comiterea unei agresiuni în timpul unei dispute familiale".

"El a fost eliberat în această după-amiază, pe cauţiune, până la o dată din luna ianuarie, când va trebui să răspundă unor întrebări suplimentare", a adăugat aceeaşi sursă.

Poliţia britanică refuză, în general, să indice numele suspecţilor. Această arestare a avut loc în localitatea Claygate din comitatul Surrey.

Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stone, s-a despărţit oficial de soţia sa, Jo, ea obţinând, la începutul lunii noiembrie, un divorţ rapid în baza adulterului comis şi recunoscut de celebrul artist britanic.

Mariajul veteranului rocker s-a destrămat în momentul în care el a părăsit domiciliul conjugal din Londra, în 2008, pentru a petrece zece zile în Irlanda alături de rusoaica Ekaterina Ivanova, mai tânără cu 40 de ani decât muzicianul britanic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici