Rosie O'Donnell şi partenera ei de viaţă au adoptat o fetiţă

Prezentatoarea de televiziune Rosie O'Donnell şi partenera ei de viaţă Michelle Rounds au adoptat o fetiţă care a primit prenumele Dakota.

471 afișări
Imaginea articolului Rosie O'Donnell şi partenera ei de viaţă au adoptat o fetiţă

Rosie O'Donnell şi partenera ei de viaţă au adoptat o fetiţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia a fost confirmată de agentul de presă al vedetei americane. Bebeluşul s-a născut pe 5 ianuarie, informează accesshollywood.com.

Rosie O'Donnell şi Michelle Rounds s-au căsătorit în secret în iunie 2012, după ce Michelle a fost diagnosticată cu tumori desmoide.

Rosie a avut în trecut o relaţie cu Tracy Kachtick-Anders, de care s-a despărţit în 2011, şi o relaţie de lungă durată şi cu Kelli Carpenter între anii 2004 şi 2007.

Rosie şi Kelli au împreună patru copii - Parker, Chelsea şi Blake, care au fost adoptaţi, şi Vivienne Rose, pe care Kelli a născut-o în 2002.

Rosie O'Donnell, celebră în America graţie unui talk show de televiziune, devenită ulterior una dintre cele mai cunoscute activiste pentru drepturile homosexualilor şi lesbienelor, a fost văzută ultima oară pe micile ecrane nord-americane în calitate de prezentatoare a emisiunii "The Rosie Show", difuzată de postul OWN, deţinut de Oprah Winfrey. Acest talk show zilnic a fost anulat în luna martie, din cauza audienţei scăzute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici