Russell Crowe are o relaţie cu Katie Lee, fosta soţie a cântăreţului Billy Joel

Actorul australian Russell Crowe are o relaţie cu Katie Lee, fosta soţie a cântăreţului Billy Joel. Însă, potrivit unor surse, relaţia lor se află abia la început şi nu este încă una serioasă.

437 afișări
Imaginea articolului Russell Crowe are o relaţie cu Katie Lee, fosta soţie a cântăreţului Billy Joel

Russell Crowe are o relaţie cu fosta soţie a cântăreţului Billy Joel

Starul australian, care s-a despărţit de soţia lui, Danielle Spencer, în octombrie, a fost surprins în timp ce se săruta cu Katie Lee, expert culinar, în faţa unui şemineu amenajat în holul hotelului Greenwich din New York, la primele ore ale dimineţii de sâmbătă, potrivit contactmusic.com.

"Păreau să fie foarte absorbiţi în acel flirt, în acea conversaţie. Păreau extrem de atraşi unul de celălalt. Katie se afla încă în acel hotel şi sâmbătă după-amiază. A fost văzut cu Crowe din nou în faţa acelui şemineu, în jurul orei 14.00", a declarat o sursă.

Alte surse declară că Russell Crowe şi Katie Lee s-au cunoscut în urmă cu câteva săptămâni, dar relaţia lor nu este încă una serioasă.

Russell Crowe, în vârstă de 48 de ani, şi soţia lui, Danielle Spencer, în vârstă de 43 de ani, cu care starul australian are doi fii - Charles, în vârstă de opt ani, şi Tennyson, în vârstă de şase ani -, s-au despărţit în luna octombrie, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat nouă ani.

La rândul ei, Katie Lee s-a despărţit de muzicianul Billy Joel în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici