Russell Crowe şi Ryan Gosling vor juca împreună într-un film poliţist

Actorii Russell Crowe şi Ryan Gosling vor juca împreună într-un film poliţist, intitulat "The Nice Guys", care va fi lansat pe marile ecrane în 2016.

246 afișări
Imaginea articolului Russell Crowe şi Ryan Gosling vor juca împreună într-un film poliţist

Russell Crowe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest proiect cinematografic va fi regizat de Shane Black, scenaristul filmului "Armă mortală" şi regizor al unor filme precum "Săruturi şi focuri de armă/ Kiss Kiss Bang Bang" şi "Iron Man - Omul de oţel 3", informează dailymail.co.uk.

Cu o acţiune plasată în anii '70 la Los Angeles, "The Nice Guys" spune povestea unui tânăr inspector de poliţie, interpretat de Ryan Gosling, care trebuie să găsească o fetiţă dispărută. El va face echipă cu un poliţist dur, interpretat de Russell Crowe, în încercarea de a rezolva acest caz ce pare a avea legătură şi cu moartea unei vedete porno.

Filmul, produs de Joel Silver, unul dintre producătorii de calibru de la Hollywood, va fi lansat pe marile ecrane pe 17 iunie 2016.

Ryan Gosling a interpretat o singură dată rolul unui poliţist, în filmul "Elita gangsterilor/ Gangster Squad". Starul canadian a întruchipat pe marele ecran un avocat al acuzării în thrillerul "Ruptura/ Fracture" şi a preferat să interpreteze personaje aflate mai degrabă de cealaltă baricadă a legii, în filme precum "Minţi Diabolice/ Murder By Number", "Drive", "Numai Dumnezeu iartă/ Only God Forgives" şi "Destine la răscruce/ The Place Beyond The Pines".

În schimb, Russell Crowe este un veteran al filmelor poliţiste, interpretând personaje diverse, de la agentul CIA din "Un ghem de minciuni/ Body of Lives" la roluri de poliţişti în pelicule precum "Gangster american", "Tenderness" şi "L.A. Confidential".

Ryan Gosling a urmat un drum destul de întortocheat înainte de a ajunge unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Născut şi crescut în provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problemă la şcoală, unde avea note foarte mici şi se bătea adeseori cu colegii săi. Mama lui a divorţat şi s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tânărul Ryan şi-a început cariera în showbiz. A apărut prima dată în "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artişti de seamă, precum Britney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake.

Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" şi " The Ides of March" fiind apreciate de critici. Recent, starul canadian a jucat şi în câteva producţii considerate comerciale, cu succes în special la publicul feminin, precum "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love" şi "The Place Beyond the Pines".

Russell Crowe, care s-a născut în Noua Zeelandă, dar a crescut în Australia, a câştigat, în 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru prestaţia din "Gladiatorul", primind alte două nominalizări la premiile Academiei americane pentru rolurile din "Scandal în industria tutunului/ The Insider" (1999) şi "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici