Ryan Reynolds a devenit noua imagine a L'Oreal Paris

Actorul canadian Ryan Reynolds, în vârstă de 37 de ani, a devenit noua imagine a mărcii franceze L'Oreal Paris, ca ambasador al gamei de cosmetice pentru bărbaţi Men Expert.

243 afișări
Imaginea articolului Ryan Reynolds a devenit noua imagine a L'Oreal Paris

Ryan Reynolds a devenit noua imagine a L'Oreal Paris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mă simt onorat şi încântat să mă alătur Men Expert, un brand ce reprezintă esenţa modernităţii, a îndrăznelii şi a tehnologiei", a declarat actorul Ryan Reynolds, informează contactmusic.com.

Ryan Reynolds s-a alăturat astfel soţiei sale, actriţa Blake Lively, care a fost desemnată ambasadoare a mărcii franceze în 2013.

Actorul de film şi televiziune canadian Ryan Reynolds a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar şi pentru relaţiile sale cu femei celebre: înainte de căsătoria cu actriţa Blake Lively, el a fost căsătorit cu Scarlett Johansson, de care a divorţat în 2010. Actorul canadian a putut fi văzut în 2012 în thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat în filme precum "Dacă aş fi...tu", "Vrei să te însori cu mine?" şi "Aşii din mânecă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici