Salma Hayek s-a căsătorit

Actriţa mexicană Salma Hayek şi omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault s-au căsătorit la sfârşitul săptămânii trecute, la Paris, potrivit unor informaţii apărute, luni, în presa locală.

338 afișări
Imaginea articolului Salma Hayek s-a căsătorit

Salma Hayek s-a căsătorit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Căsătoria a avut loc la primăria sectorului St. Germain, sâmbătă, a declarat primarul Jean-Pierre Lecoq, confirmând astfel articolul apărut pe site-ul revistei Le Point, ce aparţine trustului condus de Pinault.

Cei doi, care au deja o fetiţă, îşi programaseră nunta în 2008, însă, în luna iulie a aceluiaşi an, au anunţat că s-au despărţit.

Francois-Henri Pinault, în vârstă de 46 de ani, este preşedintele executiv al holdingului PPR - specializat în mărci de lux, precum Gucci - şi este fiul celui mai bogat om din Franţa, Francois Pinault.

Salma Hayek, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood. Ea a fost nominalizată la premiile Oscar, pentru portretul pictoriţei mexicane Fridei Kahlo din "Frida" (2002). Actriţa este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York".

Hayek şi Pinault s-au cunoscut în Italia, în 2006, iar fiica lor, Valentina, s-a născut în septembrie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici