Samy Naceri a fost arestat de poliţia pariziană

Actorul Samy Naceri, rănit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după o bătaie în care a fost implicat pe o stradă din Paris, a fost reţinut la un comisariat de poliţie local duminică seară, pentru comiterea unor "distrugeri şi a unor violenţe voluntare".

266 afișări
Imaginea articolului Samy Naceri a fost arestat de poliţia pariziană

Actorul Samy Naceri, arestat de poliţia pariziană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul francez, protagonistul filmelor din franciza cinematografică "Taxi", a fost "implicat într-o altercaţie", în timpul căreia "a spart un geam al unui automobil", a declarat o sursă din poliţia pariziană, fără să ofere alte precizări, relatează lefigaro.fr.

Rănit, actorul "a primit îngrijiri medicale la spitalul Lariboisière", potrivit aceleiaşi surse. Actorul se află în arest, de duminică, începând de la ora 23.00, la comisariatul din arondismentul al VIII-lea din Paris. Starul francez a fost reţinut pentru "distrugeri şi violenţe voluntare", a anunţat MYTF1News. Alte două persoane implicate în acea altercaţie au fost şi ele arestate.

Potrivit publicaţiei Le Parisien, Samy Naceri a fost descoperit duminică de o echipă de pompieri, în jurul orei locale 05.20, pe o stradă apropiată de Champs-Elysées. Actorul era beat, prezenta mai multe plăgi şi avea câţiva dinţi sparţi, afirmă acelaşi cotidian francez, precizând că "anumiţi indivizi, cel mai probabil agresorii săi, au încercat să împiedice intervenţia pompierilor, agăţându-se de actor". Pentru a-l proteja, poliţiştii chemaţi în ajutor au fost obligaţi să folosească gazele lacrimogene din dotare.

Înainte de a fi arestat, Samy Naceri a ţinut să ofere propria versiune asupra faptelor, duminică, pe RTL. Actorul a spus că nu era beat în timpul agresiunii suferite şi că are în posesie "documente care atestă acest lucru", eliberate de spitalul la care a primit îngrijiri medicale.

Actorul a spus că intenţionează să depună plângere împotriva agresorilor săi.

Samy Naceri este renumit pentru numeroasele scandaluri în care a fost implicat de-a lungul anilor şi a fost deja condamnat în iulie 2011 pentru exhibiţionism, după ce şi-a arătat posteriorul în public, în timpul Festivalului Internaţional de Film de la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici