Sandra Bullock va interpreta rolul creatoarei unei renumite strategii de marketing

Actriţa Sandra Bullock va interpreta rolul femeii de afaceri Brownie Wise, creatoarea unei strategii de marketing inovatoare în domeniul produselor pentru casă şi bucătărie.

168 afișări
Imaginea articolului Sandra Bullock va interpreta rolul creatoarei unei renumite strategii de marketing

Sandra Bullock (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Filmul va fi realizat de studiourile Sony, iar regia peliculei va fi asigurată de Tate Taylor, informează screendaily.com.

Astfel, filmul "Brownie Wise" se va concentra în jurul femeii de afaceri care a creat pentru compania Tupperware - un brand care comercializează produse pentru casă şi bucătărie - o strategie specială de vânzări, denumită "party plan".

Tate Taylor va scrie scenariul, va produce şi regiza acest lungmetraj, inspirat din cartea lui Bob Kealing, "Tupperware Unsealed".

Filmul marchează primul rol oficial pe care actriţa Sandra Bullock l-a acceptat după nominalizarea ei de anul trecut la premiile Oscar pentru rolul din lungmetrajul "Gravity 3D: Misiune în spaţiu".

Brownie Wise (25 mai 1913 - 24 septembrie 1992) a fost una dintre primele femei din Statele Unite ale Americii care a avut succes în calitate de agent de vânzări al companiei Tupperware. Ea a conceput şi implementat un sistem de marketing inovator, pe care l-a denumit "party plan".

"Party plan" este o metodă de promovare a unor produse prin organizarea unor evenimente sociale (petreceri), în timpul cărora produsele unei companii sunt prezentate şi scoase la vânzare. "Party plan" este o formă de vânzări directe.

Sandra Bullock a fost recompensată cu premiul Oscar la categoria "cea mai bună actriţă" pentru rolul interpretat în filmul "Povestea unui campion/ The Blind Side".

Actriţa americană, care a devenit celebră jucând în special în comedii şi în filme romantice, pare să prefere în ultimii ani roluri din repertoriul dramatic şi a putut fi văzută pe marile ecrane în filmul "Extremely Loud and Incredibly Close", cu Tom Hanks şi Viola Davis.

Cel mai recent film în care apare Sandra Bullock este "Gravity 3D: Misiune în spaţiu", care a avut premiera la începutul lunii octombrie a anului trecut. În filmul "Gravity", regizat de Alfonso Cuarón, Sandra Bullock interpretează, alături de George Clooney, rolul unui astronaut aflat în derivă în spaţiu, după ce naveta spaţială pe care se afla a fost distrusă în timpul efectuării unei ieşiri pe orbită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici