Şapte reguli ale designului interior care pot fi încălcate

Camerele mici trebuie vopsite în alb, stilul mobilierului trebuie să fie acelaşi în toată camera - designerii au alcătuit o listă de şapte reguli în domeniu care pot fi încălcate, informează Yahoo Shine.

1008 afișări
Imaginea articolului Şapte reguli ale designului interior care pot fi încălcate

Şapte reguli ale designului interior care pot fi încălcate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Regula 1: Foloseşte acelaşi tip de lemn în toată camera

Dacă se aplică această regulă, aspectul general al camerei ar părea perfect. Combinaţiile de tipuri de lemn diferite pot face o cameră mult mai interesantă şi personală, ca şi cum ar fi luat o formă pe parcursul anilor.

Regula 2: Cea mai importantă piesă de mobilă este canapeaua

De fapt, nu există nicio regulă care spune că o sufragerie trebuie să aibă o canapea. Patru fotolii pot înlocui foarte bine o canapea, iar o canapea poate fi aşezată în camera comună a familiei sau într-o bibliotecă.

Regula 3: Nu te hazarda în spaţiile mici

De fapt, camerele mici sunt perfecte pentru o decorare "dramatică". Poţi pune un tapet cu imprimeu mare sau îndrăzneţ pe pereţi sau chiar pe tavan. Este mai uşor, mai sigur şi mai puţin costisitor să fii dramatic în spaţii mici, decât într-o cameră mai mare, precum livingul.

Regula 4: Operele de artă ale copiilor pot fi expuse pe frigider sau depozitate într-o cutie, pe un dulap

Lucrările pline de culoare ale copiilor pot aduce îndrăzneală într-un spaţiu lipsit de imaginaţie. Pot fi expuse în rame colorate sau albe.

Regula 5: Stilurile pieselor de mobilă trebuie să se asorteze

Dacă aplici culoare, texturi şi o multitudine de stiluri, alegerile tale în ceea ce priveşte designul interior pot avea o speranţă de viaţă mai mare. Accesoriile sunt o metodă ieftină de a te asigura că spaţiul nu rămâne cantonat într-o anumită epocă sau temă.

Regula 6: Foloseşte mobilă de mici dimensiuni într-un dormitor mic

De fapt, aceste piese contribuie vizual la reducerea dimensiunilor camerei. Foloseşte un pat mai înalt, cu o tăblie mai înaltă - camera ta va creşte în dimensiuni din punct de vedere optic.

Regula 7: Scaunele de la masa din sufragerie trebuie să fie la set

Amestecaţi stiluri diferite de scaune pentru a oferi originalitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici