Sărbătoare la o grădină zoologică din Marea Britanie. O girafă pe cale de dispariţie tocmai a născut

  • Un pui de girafă s-a născut săptămâna trecută la grădina zoologică din Chester
  • Grădina din Nordul Angliei sărbătoreşte venirea pe lume a acestui exemplar rar
  • Girafele Rothshild sunt pe cale de dispariţie cu numai 1.600 de exemplare rămase în sălbăticie
946 afișări
Imaginea articolului Sărbătoare la o grădină zoologică din Marea Britanie. O girafă pe cale de dispariţie tocmai a născut

O grădină zoologică din nordul Angliei a sărbătorit săptămâna trecută apariţia unui nou membru.

După o sarcină de 15 luni, girafa mamă, Orla, a născut la grădiina zoologică Chester, pe 3 martie, un pui perfect sănătos. Evenimentul este o bucurie pentru toţi zoologii din întreaga lume.

Girafele Rothschild sunt o subspecie a girafei nordice, fiind una dintre cele mai ameninţate specii de girafe din lume. Se estimează că mai există doar 1.600 de exemplare rămase în sălbăticie.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici