Schi în plină vară: Zeci de turişti pe pârtia artificială amenajată în parcul de distracţii din Buşteni - VIDEO

Câteva zeci de turişti au schiat, în acest week-end, pe suprafaţa sintetică amenajată în parcul de distracţii din staţiunea prahoveană Buşteni, în timp ce în acelaşi fun park peste o sută de turişti au ales să facă plajă.

900 afișări
Imaginea articolului Schi în plină vară: Zeci de turişti pe pârtia artificială amenajată în parcul de distracţii din Buşteni - VIDEO

Schi în plină vară: Zeci de turişti pe pârtia artificială amenajată în parcul de distracţii din Buşteni

Parcul de distracţii din staţiunea prahoveană Buşteni reuneşte, în acest week-end, iubitori ai sporturilor de iarnă şi turişti care vor să se bronzeze.

Câteva zeci de iubitori ai sporturilor de iarnă au mers să schieze pe suprafaţa sintetică amenajată în parcul de distracţii din Buşteni. Potrivit lui Mihai Dobre, şef de instalaţie în cadrul fun park-ului din Buşteni, aproximativ 30 de schiori, adulţi şi copii, au încercat suprafaţa sintetică deschisă sâmbătă în incinta parcului de distracţii.

Mihai Dobre a declarat că mulţi dintre cei care au mers la schi sâmbătă au fost locuitori din Buşteni, duminică în fun park-ul din staţiune mergând să schieze şi turişti din Bucureşti care au spus că au aflat din presă că în staţiunea prahoveană se schiază în august.

Video Stirileprotv.ro

În timp ce unii schiază, peste o sută de turişti aflaţi în acest week-end la Buşteni au mers în fun park-ul amenajat la baza pârtiei Kalinderu pentru a se bronza, în condiţiile în care, duminică după-amiază, la Buşteni, termometrele arată peste 30 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici