Seamănă cu tatăl său? Patrick Schwarzenegger şi-a arătat muşchii la plajă - FOTO

Patrick, fiul în vârstă de 18 ani al lui Arnold Schwarzenegger, a petrecut un sfârşit de săptămână la plajă, în Miami, unde şi-a etalat muşchii.

22315 afișări
Imaginea articolului Seamănă cu tatăl său? Patrick Schwarzenegger şi-a arătat muşchii la plajă - FOTO

Seamănă cu tatăl său? Patrick Schwarzenegger şi-a arătat muşchii la plajă (Imagine: Hepta)

Îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de plajă amuzanţi, imprimaţi cu fructe, Patrick a strâns rapid în jurul lui multe fete, spre admiraţia celorlalţi prieteni alături de care şi-a petrecut sfârşitul de săptămână, informează Daily Mail.

Gaşca de prieteni a participat la Festivalul Ultra Music, care s-a desfăşurat în Miami.

Patrick a şi scris pe Twitter despre scurta vacanţă: "La aeroport, mă pregătesc să plec la Miami cu băieţii. O să fie un week-end nebun la Ultra Music Festival".

La începutul lunii, Patrick Schwarzenegger a suferit un accident de schi şi a fost transportat de urgenţă la spitalul Sun Valley, din Idaho. Deşi accidentul a fost destul de grav, el nu s-a plâns.

"Un mic accident azi. Câteva vânătăi şi cusături. Mulţumesc doctorilor pentru tot", a scris pe Twitter fiul lui Arnold Schwarzenegger.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici