Sean Penn şi Robert Pattinson, într-un film despre dramele din lumea circului

Sean Penn şi Robert Pattinson vor juca împreună în premieră, într-un film despre secretele şi dramele din lumea circului, intitulat "Water for Elephants", produs de studiourile Fox, informează variety.com.

19 afișări
Imaginea articolului Sean Penn şi Robert Pattinson, într-un film despre dramele din lumea circului

Sean Penn (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa Reese Witherspoon a fost şi ea inclusă în distribuţia acestui film, ce va fi regizat de Francis Lawrence, care a regizat "Legenda vie/ I Am Legend" (2007).

Scenariul va fi scris de Richard LaGravanese.

Având la bază romanul Sarei Gruen cu acelaşi titlu, filmul va prezenta povestea unui tânăr student la facultatea de medicină veterinară (Robert Pattinson) care renunţă la studii după moartea părinţilor săi şi se alătură trupei de circ "Benzini Brothers Most Spectacular Show on Earth", pentru care va lucra în calitate de medic veterinar. Reese Witherspoon va interpreta rolul Marlenei, starul reprezentanţiilor ecvestre şi totodată soţia personajului August (Sean Penn), carismaticul dar violentul îmblânzitor de animale al circului.

Filmările vor debuta în iunie, iar lansarea este programată pentru 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici