Selena Gomez a fost internată într-un centru de dezintoxicare

Cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez, implicată până de curând într-o relaţie cu Justin Bieber, s-a internat în secret, la începutul lunii ianuarie, într-un centru de dezintoxicare din Arizona, la îndemnul familiei, care a încurajat-o să caute sprijin specializat.

1005 afișări
Imaginea articolului Selena Gomez a fost internată într-un centru de dezintoxicare

Selena Gomez a fost internată într-un centru de dezintoxicare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Selena Gomez, în vârstă de 21 de ani, a recunoscut că s-a internat pe 5 ianuarie, timp de două săptămâni, în centrul de reabilitare Dawn at The Meadows din Arizona, deoarece membrii familiei au sfătuit-o să facă acest lucru, din cauza stilului de viaţă petrecăreţ, cântăreaţa subliniind că decizia nu a avut legătură cu consumul de droguri şi alcool, informează contactmusic.com.

"Prietenii şi familia au devenit din ce în ce mai îngrijoraţi în legătură cu faptul că ar putea exista probleme serioase cu Selena. Mai ales părinţii ei au vrut să o ajute şi au încurajat-o să meargă la reabilitare", a spus o sursă pentru RadarOnline.com.

Centrul Dawn at The Meadows tratează tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani, care se "confruntă cu traume emoţionale, dependenţă sau diagnostic dual".

"Selena s-a internat de bună voie la Meadows, dar nu din cauza abuzului de droguri", a precizat un purtător de cuvânt al cântăreţei.

Selena Gomez, despre care s-a afirmat în presă că fuma "regulat" marijuana cu fostul ei iubit, Justin Bieber, şi-a anulat, de asemenea, turneul care urma să aibă loc în Australia, în cursul lunii februarie, pentru a "petrece mai mult timp cu ea însăşi".

Conform unei surse, "Selena este fericită, sănătoasă şi s-a întors deja la lucru". De altfel, cântăreaţa a postat recent o fotografie pe platforma Instagram, în care apare în studioul de înregistrare, însoţită de comentariul "terapie".

Născută în Dallas, Gomez a început să joace în filme de la vârsta de 7 ani şi a primit primul său rol major în 2003, în "Spy Kids 3-D: Game Over". A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansată în 2007, iar în 2009 a câştigat un premiu Emmy.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", după ce, în 2010, cucerise fanii din toată lumea cu "A Year Without Rain", un follow-up al materialului ei discografic de debut, "Kiss & Tell". "A Year Without Rain", recompensat cu aur de Hollywood Records, i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici