Septembrie aduce în România filme de Tim Burton, Eastwood şi Fuqua - VIDEO

A venit toamna şi odată cu ea, un nou val de filme. Putem să ne facem o mică selecţie, bazându-ne după criterii ca regie, poveste sau distribuţie. ”Sully” al lui Eastwood, ”The Magnificient Seven”, A. Kuqua şi Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, Tim Burton.

170 afișări
Imaginea articolului Septembrie aduce în România filme de Tim Burton, Eastwood şi Fuqua - VIDEO

Septembrie aduce în România filme de Tim Burton, Eastwood şi Fuqua - VIDEO

A venit toamna şi odată cu ea, un nou val de filme. Unele mai bune, altele mai slabe, nu avem cum să ştim până nu le vedem. Dar, putem să ne facem o mică selecţie, bazându-ne după criterii ca regie, poveste sau distribuţie.

În luna septembrie aşteptăm următoarele filmele ”Sully” al lui Eastwood, ”The Magnificient Seven”, A. Kuqua şi Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, Tim Burton.

1. Sully (09.09.16, premiera în România)

Unii ar putea să zică că este în primul rând actor şi după regizor, Clint Eastwood se ocupă de regia filmului „Sully”. Pe mine m-a impresionat cu Mystic River, în 2003, aşa că în combinaţie cu Tom Hanks şi o povestea unui erou din zilele noastre, cred că poate fi reţeta succesului.

Tom Hanks îl va interpreta pe Chesley „Sully” Sullenberger, care a devenit erou naţional în State, după ce a salvat 155 de pasageri, aterizând forţat în râul Hudson, pe 1 ianuarie 2009.

2. The Magnificient Seven (23.09.16, premiera în România)

În general, sunt împotriva remake-urilor, dar acest „experiment” regizat de Antoine Fuqua, cunoscut pentru succesul cu „Training Day”, împreună cu nume mari din showbiz în distribuţie – Denzel Washington (rol principal în Training Day, „un parteneriat” mai vechi dintre cei doi), Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, merită aşteptat.

Filmul este bazat pe scenariul lui Akira Kurosawa (Seven Samurai-1954), adaptat unei viziuni moderne.

Sunt curios cum un afro-american poate adapta o poveste tradiţional japoneză într-un western modern. (Sună rasist?)

3. Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (30.09.16, premiera în România)

Personal, sunt mare fan Tim Burton. Chiar dacă ultimele producţii nu au fost foarte strălucite, „Edward Scissorhands” (1990), „Ed Wood” (1994) sau „Big Fish” (2003) rămân un reper în industria cinematografică.

Filmele lui Burton pot fi descrise cel mai simplu prin: vizuale splendide, imaginaţie dusă la extrem, coloana sonoră unică, distribuţie fără egal.

Eva Green, misterioasă, frumoasă, este o alegere perfectă pentru o producţie semnată Tim Burton.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici