Serie de petreceri "Dansul şi avansul", sâmbăta, în Colectiv

Seria de petreceri "Dansul şi avansul", care a debutat săptămâna trecută, în clubul Colectiv din Bucureşti, continuă sâmbătă cu ediţia a doua, invitatul special al lui Ufe şi Alt Om fiind Tzuc, DJ-ul influenţat de mediul african, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

88 afișări
Imaginea articolului Serie de petreceri "Dansul şi avansul", sâmbăta, în Colectiv

Serie de petreceri "Dansul şi avansul", sâmbăta, în Colectiv (Imagine: Facebook)

De această dată, Ufe şi Alt Om îl vor avea ca invitat pe Tzuc, DJ-ul influenţat de mediul african, care aduce la suprafaţă o lume a sunetelor prin care promovează un alt concept de "underground".

Seratele dansante din Colectiv, noul stabiliment urban aflat în incinta fostei Fabrici Pionierul din Capitală, sunt fără pretenţii şi fără etichete, departe de rigorile sociale, potrivit organizatorilor. Fiecare nouă ediţie vine cu un alt decor, menit să atragă publicul în atmosferă.

Ufe şi AltOm sunt gazdele permanente ale petrecerilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici