Sharon Osbourne şi-a recuperat verigheta, furată în urmă cu şapte ani, graţie unei emisiuni TV

Sharon Osbourne, soţia rockerului Ozzy Osbourne, şi-a recuperat verigheta - un inel cu un diamant de 10 carate -, ce i-a fost furată în urmă cu şapte ani, graţie unei emisiuni de televiziune din Marea Britanie.

333 afișări
Imaginea articolului Sharon Osbourne şi-a recuperat verigheta, furată în urmă cu şapte ani, graţie unei emisiuni TV

Sharon Osbourne şi-a recuperat verigheta, furată în urmă cu şapte ani, graţie unei emisiuni TV (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sharon Osbourne a fost extrem de supărată când a constatat că acel inel special se afla printre obiectele care au fost furate în 2004 dintr-una dintre reşedinţele ei, informează femalefirst.co.uk.

Kelly, fiica soţilor Osbourne, a declarat recent că mama ei îşi va recupera verigheta, graţie unui apel lansat în emisiunea "Crime Watch" din Marea Britanie, în timpul căreia prezentatorii show-ului i-au rugat pe proprietarii inelului în valoare de 1 milion de lire sterline - recuperat anul trecut de la o adresă privată - să îi contacteze la postul TV.

La puţin timp după difuzarea emisiunii, Kelly Osbourne a primit un mesaj pe Twitter de la o persoană care i-a expediat link-ul cu apelul lansat de producătorii emisiunii "Crime Watch".

"Mulţumesc echipei care realizează «Crime Watch», mama mea este foarte fericită pentru că va putea să îşi recupereze verigheta", a scris Kelly într-un mesaj postat pe Twitter.

Sharon a vorbit în trecut despre valoarea inelului, care i-a fost furat împreună cu un alt inel - cu safire -, pe care şi l-a cumpărat pentru a sărbători victoria ei în lupta cu cancerul la colon.

"Era inelul meu de nuntă. A trebuit să aştept 25 de ani până când Ozzy a putut să-mi cumpere acel inel. Avea un diamant de 10 carate, cumpărat de la Tiffany's, care l-a înlocuit pe acela pe care mi-l cumpărase de la H. Samuel în ziua când ne-am cunoscut, într-o perioadă în care niciunul dintre noi nu avea mai mult de doi bani în buzunare. Aveam şi alte două verighete din aur, dar ei mi le-au furat şi pe acelea", a declarat Sharon Osbourne.

În vârstă de 62 de ani, Ozzy este căsătorit cu Sharon, în vârstă de 58 de ani, din 1982, cei doi având împreună trei copii - Aimee, în vârstă de 28 de ani, Kelly, în vârstă de 27 de ani, Jack, în vârstă de 26 de ani. Ozzy Osbourne mai are trei copii, dintre care unul adoptat, cu fosta sa soţie, Thelma Riley.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici