Sharon Stone va juca în serialul "Lege şi ordine: Brigada specială"

Actriţa Sharon Stone urmează să apară în patru episoade ale popularului serial de televiziune "Law & Order: Special Victims Unit/ Lege şi ordine: Brigada specială", difuzat de NBC, au anunţat, marţi, reprezentanţii acestui post de televiziune american.

140 afișări
Imaginea articolului Sharon Stone va juca în serialul "Lege şi ordine: Brigada specială"

Sharon Stone va juca în serialul "Lege şi ordine: Brigada specială" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sharon Stone, în vârstă de 51 de ani, devenită celebră graţie partiturilor din "Instinct primar" şi "Casino", va interpreta în acest serial rolul unei foste poliţiste devenite procuror, care va colabora cu o echipă de inspectori de poliţie pentru a investiga mai multe crime cu implicaţii sexuale.

Postul NBC nu a comunicat deocamdată datele la care vor fi difuzate cele patru episoade în care va juca Sharon Stone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici