Shirley Manson, solista trupei Garbage, a spus că rapperul Kanye West este "un idiot răsfăţat"

Shirley Manson, solista trupei Garbage, l-a criticat foarte dur pe rapperul Kanye West, numindu-l "idiot răsfăţat", pentru incidentul de la gala Grammy, când artistul s-a urcat pe scenă în momentul în care Beck a primit premiul pentru "albumul anului", declarând apoi că Beyonce merita distincţia.

260 afișări
Imaginea articolului Shirley Manson, solista trupei Garbage, a spus că rapperul Kanye West este "un idiot răsfăţat"

Shirley Manson, solista trupei Garbage, a spus că rapperul Kanye West este "un idiot răsfăţat" (Imagine: HEPTA)

Shirley Manson a publicat pe pagina sa de pe platforma online Facebook un mesaj în care îl numeşte pe rapperul american "idiot răsfăţat" şi spune că acesta face de râs industria muzicală, informează variety.com.

"Dragă Kanye West, TU eşti cel care este foarte ocupat în a arăta lipsă de respect vieţii artistice. Tu arăţi lipsă de respect faţă de propriile talente şi, mai important decât atât, arăţi lipsă de respect faţă de talentul, munca depusă şi tenacitatea tuturor artiştilor, atunci când te legi atât de nepoliticos şi de sălbatic de un artist atât de apreciat şi de modest precum BECK. Asta te face să fii mic şi meschin şi răsfăţat. În încercarea ta de a reduce importanţa unui mare talent în defavoarea unui alt talent, îţi baţi joc de toţi muzicienii şi de toată muzica, de toate genurile muzicale, inclusiv de muzica ta. Maturizează-te şi nu mai arunca jucăriile peste tot. Nu faci decât să fii perceput ca un idiot total", a scris Shirley Manson.

Ea a precizat: "Sunt sigură că Beyonce nu are nevoie să lupţi tu pentru ea. Se pare că se descurcă foarte bine de una singură".

Kanye West a urcat brusc pe scenă, duminică seară, atunci când Beck a primit premiul Grammy la categoria "Albumul anului" cu materialul discografic "Morning Phase" la ceremonia ce a avut loc la Staples Center din Los Angeles şi toată lumea a crezut că rapperul se distrează, ironizând propriul comportament din 2009. Atunci, artistul a întrerupt discursul de mulţumire al cântăreţei Taylor Swift la gala MTV Video Music Awards, premiată în defavoarea lui Beyonce. De această dată, rapperul a spus că a fost cât se poate de serios şi că decizia organizatorilor de a nu o premia pe buna lui prietenă Beyonce a reprezentat "o palmă în plină faţă".

După acest incident, Kanye West, care a urcat pe scenă dar, de această dată, nu l-a întrerupt pe Beck, a declarat pentru E! News: "Ştiu doar că organizatorii galei Grammy, dacă vor ca artiştii adevăraţi să revină şi în anii următori, atunci trebuie să înceteze să se joace cu noi. Noi nu ne vom mai juca cu ei. Iar Beck trebuie să respecte arta şi ar fi trebuit să ofere premiul său lui Beyonce".

"Pentru că, atunci când continui să reduci tot mai mult arta şi să nu respecţi măiestria şi plesneşti oamenii în faţă după ce ei au oferit un episod muzical monumental, devii lipsit de respect faţă de inspiraţie. Iar noi, ca muzicieni, trebuie să-i inspirăm pe oamenii care merg la muncă în fiecare zi, iar ei ascultă acel album al lui Beyonce şi simt că albumul îi transportă într-o altă lume", a adăugat rapperul american.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Shirley Manson, în vârstă de 48 de ani, este o cântăreaţă, compozitoare şi actriţă de origine scoţiană, care trăieşte la Los Angeles, şi este cunoscută la nivel internaţional ca solistă a trupei de muzică rock alternativ Garbage.

Garbage este o trupă americană de rock alternativ care a lansat o serie de single-uri de succes, printre care "Stupid Girl" şi "Only Happy When It Rains", în anii 1995 şi 1996. Albumul de debut al formaţiei "Garbage" s-a vândut în 4 milioane de exemplare şi a fost recompensat cu dublu disc de platină în Marea Britanie, SUA şi Australia. Garbage a câştigat trofeul pentru cel mai bun debut la MTV Europe Music Awards în 1996. Cele cinci albume de studio ale trupei s-au vândut până în prezent în peste 17 milioane de exemplare. Cel mai recent album este intitulat "Not Your Kind of People" şi a fost lansat în 2012. Garbage a susţinut un concert şi în România în 2012, în cadrul festivalului B'estfest de la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici