Sia a divorţat de soţul său, Erik Anders Lang, după doi ani de căsnicie

Cântăreaţa australiană Sia s-a despărţit de soţul său, producătorul de film Erik Anders Lang, după doi ani de căsnicie, cei doi afirmând că îşi doresc să rămână prieteni în viitor, potrivit contactmusic.com.

11256 afișări
Imaginea articolului Sia a divorţat de soţul său, Erik Anders Lang, după doi ani de căsnicie

Sia a divorţat de soţul său, Erik Anders Lang, după doi ani de căsnicie. Motivul este unul neaşteptat (Imagine: Facebook)

Cântăreaţa hit-ului 'Chandelier' a decis să pună capăt căsniciei sale de doi ani.

Într-o declaraţie comună pentru revista People, cuplul a spus: ''După multe frământări sufleteşti şi după multă gândire, am luat decizia de a ne separa. Dorim să rămânem prieteni. Nu vom face alte comentarii.''

Pe de altă parte, Sia a recunoscut că este dezamăgită că nu a putut să-i arate lui Erik, ţara sa natală, Australia, pentru că erau permanent asaltaţi de fani.

Ea a spus la acea vreme: ''Este dezamăgitor pentru că nu putem face nimic. Sunt celebră. Nu mi-am dat seama că sunt atât de celebră. E o nebunie, dar mă gândescă că m-aş putea deghiza. Am ceva planuri.''

Cântăreaţa în vârstăd e 40 de ani a mai dezvăluit că se simte ''vânată'' de paparazzi.

Ea a spus: ''Este neplăcut. Mă simt vânată. Prietenii se aflau cu mine ziua trecută când paparazzii erau la aeroport. Mergi la aeroport, te simţi ca o pradă şi ei sunt prădătorii şi eşti vânat. V-ar plăcea să vă petreceţi viaţa ca şi cum aţi fi o pradă? Poate că nu... Vreau doar să am o viaţă normală, ca o persoană normală, dar să fiu capabilă să compun muzică şi să cânt. Dar să fac asta fără fiu nevoită să fac sacrificii pentru o viaţă normală, asta e tot ce-mi doresc.”

Sia a folosit căsnicia sa ca sursă de inspiraţie pentru muzica ei în trecut, compunând un cântec despre relaţia cu soţul ei. 

Aceasta mărturisise: ''Nu e chiar elementul meu, deşi am scris o melodie bună înainte de a ne căsători, o melodie pe care o consider a fi despre noi.''

Artista australiană Sia (Kate Isobelle Furler) este o voce puternică, o cântăreaţă şi compozitoare excentrică şi o producătoare influentă. A cunoscut succesul la nivel mondial printr-o serie de şapte albume de studio şi cinci albume live, care au fost apreciate inclusiv de criticii muzicali. 

Pe lângă nominalizările la Grammy, artista are în palmares numeroase alte premii internaţionale.

Sia a concertat în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 17 august.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici