Sinead O'Connor a fost găsită "în siguranţă", la 32 de ore după ce dispăruse

Cântăreaţa Sinead O'Connor a fost găsită în viaţă şi este bine, la 32 de ore după ce dispăruse, anunţă Poliţia din oraşul american Chicago, fără a oferi detalii, informează The Washinton Post.

57359 afișări
Imaginea articolului Sinead O'Connor a fost găsită "în siguranţă", la 32 de ore după ce dispăruse

Sinead O'Connor a fost găsită, este bine - poliţie

"A fost găsită în siguranţă, nu mai este considerată dispărută sau în pericol", a comunicat Poliţia din Wilmette, o suburbie a oraşului Chicago.

Poliţia a refuzat să ofere detalii despre circumstanţele găsirii artistei.

Poliţia din statul american Illinois a anunţat luni că Sinead O'Connor, de origine irlandeză, a dispărut de duminică dimineaţă, la periferia oraşului Chicago. Cântăreaţa a fost găsită la 32 de ore de la dispariţie.

"A fost declanşată o alertă de căutare pentru a ne asigura că persoana este în viaţă", declara acum câteva ore sergentul Michael Robinson, citat de postul tv KAGS. "O'Connor ar fi plecat din zona Wilmette pentru a se plimba cu bicicleta, duminică la ora 6.00 dimineaţa; nu a revenit. Am fost anunţaţi de cineva; nu avem alte informaţii", preciza Robinson.

Cântăreaţa de origine irlandeză a plecat duminică dimineaţă cu bicicleta din localitatea Wilmette, situată la periferia nordică a oraşului Chicago. Artista în vârstă de 49 de ani nu mai dăduse deloc semne de viaţă de atunci.

În noiembrie 2015, Sinead O'Connor a postat un mesaj prin care anunţa că a luat o supradoză de droguri din cauza "cruzimii" familiei sale.

Sinead O'Connor a devenit un star de renume global în 1990, cu hitul "Nothing Compares 2 U", compus de artistul american Prince, decedat în aprilie. O'Connor a înregistrat 10 albume muzicale solo.

În anul 2012, Sinead O'Connor a suferit o cădere nervoasă şi a anulat un turneu internaţional de concerte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici