Smiley şi Alex Velea sunt de profesie pepenari în comedia "#Selfie", de Cristina Iacob

Cântăreţii Smiley şi Alex Velea sunt extrem de convingători în pielea unor pepenari gay în comedia "#Selfie", de Cristina Iacob, care va avea premiera în cinematografele româneşti pe 9 mai, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

1793 afișări
Imaginea articolului Smiley şi Alex Velea sunt de profesie pepenari în comedia "#Selfie", de Cristina Iacob

Smiley şi Alex Velea sunt de profesie pepenari în comedia "#Selfie", de Cristina Iacob

"Îmi plac mult personajele astea tâmpite, de coloratură. Mai ales când am aflat că trebuie să fac un cuplu cu Alex. Noi ne distrăm şi ne place să facem personaje, să nu ne luăm în serios, să facem mişto unii de alţii. Îmi place să joc personaje mici în filme mari. Am avut o singură zi de filmare şi ne-am distrat foarte tare. Am mâncat şi pepeni, am exagerat un pic pe alocuri. Am râs cu restul echipei, noi fiind un «cuplu de lesbiene». Foarte talentaţi actorii, mă bucur că este un film cu oameni tineri, despre oameni tineri", a declarat Smiley despre experienţa filmărilor pentru comedia "#Selfie".

Alex Velea s-a simţit şi el cel puţin la fel de bine pe platouri, unde s-a ţinut numai de glume în timpul pauzelor: "Noi ne-am distrat foarte tare la filmări. Era foarte cald. La un moment dat mi-am luat o vestă de poliţist şi încercam să dirijez circulaţia. Unii chiar m-au crezut".

În evoluţia personajelor din comedia "#Selfie", Smiley şi Alex Velea au o intervenţie importantă, devenind salvatorii tinerilor, într-un moment în care norocul părea să-i fi părăsit definitiv.

În regia Cristinei Iacob, "#Selfie" spune povestea a trei absolvente de liceu, pentru care marea aventură a vieţii lor începe cu o escapadă la mare. În loc să stea acasă şi să înveţe pentru bacalaureat, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) şi Ana (Flavia Hojda) sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

Alături de Smiley şi Alex Velea vor fi prezenţi pe marile ecrane, în interpretarea rolurilor principale din "#Selfie", Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan şi Alexandru Călin. Lor le vor da replica actori consacraţi, precum Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Răzvan Fodor, Carmen Tănase şi Florin Călinescu, care vor da naştere unor personaje pe cât de complexe, pe atât de savuroase.

O comedie cu şi despre tineri, "#Selfie" va avea premiera pe 9 mai în cinematografele din toată ţara. Filmul este o producţie MediaPro Pictures, o companie MediaPro Entertainment România, şi Zazu Film, fiind distribuit în cinematografe de Zazu Film.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici