Solange Knowles, sora lui Beyonce, se căsătoreşte la sfârşitul acestei săptămâni

Cântăreaţa Solange Knowles, sora celebrei Beyonce, se va căsători la sfârşitul acestei săptămâni cu iubitul său, regizorul de videoclipuri Alan Ferguson, iar nunta va avea loc în oraşul american New Orleans.

138 afișări
Imaginea articolului Solange Knowles, sora lui Beyonce, se căsătoreşte la sfârşitul acestei săptămâni

Solange Knowles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa Solange Knowles, în vârstă de 28 de ani, sora mai mică a celebrei Beyonce, se va căsători în weekend cu iubitul său, regizorul de videoclipuri muzicale Alan Ferguson, în contextul în care artista a reuşit să ţină secrete logodna şi planurile de căsătorie, informează contactmusic.com.

Potrivit US Weekly, evenimentul va debuta la locuinţa lui Solange Knowles, care are un fiu în vârstă de 10 ani, Jules, din căsnicia cu Daniel Smith. Familia apropiată şi prietenii invitaţi se vor bucura de o seară de film vineri, urmând ca sâmbătă să aibă loc o cină de repetiţie.

Nunta va avea loc dumincă, într-o ceremonie privată, rezervată familiei şi prietenilor apropiaţi.

Solange Knowles a vorbit anterior despre bucuria de a-l fi întâlnit pe Alan Ferguson, în vârstă de 51 de ani, regizor care a realizat clipuri pentru Beyoncé, Jay-Z, Gym Class Heroes, Katy Perry, Natasha Bedingfield şi Nelly Furtado. Solange a spus însă că o relaţie lipsită de griji precum cea pe care o are în prezent nu o inspiră din punct de vedere muzical.

"Din fericire, m-am văzut cu toţi neisprăviţii aia acum mult timp. Viaţa mea romantică este stabilă de ceva vreme. E un lucru cam aiurea, dar fără conflict nu prea pot să scriu cântece interesante", a spus Solange Knowles.

Cântăreaţa Solange Piaget Knowles şi-a lansat primul album, intitulat "Solo Star", în 2003, când avea 16 ani, discul fijnd primit fără mare succes la public sau din punct de vedere al criticilor. A avut câteva roluri minore în filme şi a scris muzică pentru Beyonce şi celelalte foste membre ale Destiny's Child, Kelly Rowland şi Michelle Williams. În 2004 s-a căsătorit cu Daniel Smith, cu care are un băiat, dar această căsnicie s-a încheiat în 2007. Anul următor a lansat al doilea material discografic, "Sol-Angel and the Hadley St. Dreams", primit bine de critica muzicală şi ajungând pe locul al nouălea în topul Billboard 200. În 2012 a lansat al treilea album, "True".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici