Solistul trupei Limp Bizkit aprimit INTERDICŢIE de intrare pe teritoriul Ucrainei, pe cinci ani - VIDEO

Rockerul american Fred Durst, solistul trupei Limp Bizkit, a primit o interdicţie de intrare pe teritoriul Ucrainei, care va fi valabilă pentru o perioadă de cinci ani, informează bbc.com.

324 afișări
Imaginea articolului Solistul trupei Limp Bizkit aprimit INTERDICŢIE de intrare pe teritoriul Ucrainei, pe cinci ani - VIDEO

Solistul trupei Limp Bizkit aprimit INTERDICŢIE de intrare pe teritoriul Ucrainei, pe cinci ani (Imagine: Daniela Vasile/ Arhiva Mediafax Foto)

Autorităţile din Ucraina au spus că au luat această decizie "prin prisma interesului de a garanta securitatea" acestei ţări. Fred Durst declarase, în octombrie, că era interesat de posibilitatea de a cumpăra o casă în Peninsula Crimeea, un teritoriu anexat de Federaţia Rusă în 2014.

Potrivit publicaţiei online ucrainene, rockerul a primit o interdicţie de cinci ani pe teritoriul Ucrainei.

În luna octombrie, cotidianul rus Izvestia raporta că Fred Durst doreşte să locuiască aproximativ şase luni pe an în Crimeea, unde ar putea să lucreze în calitate de producător al unor filme şi seriale TV ruseşti.

Declaraţia rockerului american a fost făcută la puţin timp după ce autorităţile actuale din Crimeea le-au îndemnat pe celebrităţile din Occident să solicite dreptul de rezidenţă în această regiune.

Serghei Aksionov, actualul premier al Republicii Crimeea din Federaţia Rusă, a vorbit despre viziunea sa despre regiunea pe care o conduce, spunând că aceasta ar putea să devină "noul Beverly Hills".

Alţi primari şi lideri politici locali au declarat că vor acorda terenuri unor vedete occidentale care sunt dispuse să se mute în Crimeea, însă doar dacă acestea vor participa la o campanie de promovare a regiunii.

În septembrie, rockerul Fred Durst a spus că era interesat şi de posibilitatea de a primi un paşaport rusesc.

Soţia rockerului, Ksenia Beriazina, cu care artistul s-a căsătorit în 2012, este originară din Crimeea.

Pugilistul american Roy Jones Jr. a primit cetăţenia rusă, chiar i-a fost acordată de preşedintele acestei ţări, Vladimir Putin, la începutul anului 2015.

Actorul francez Gerard Depardieu a primit şi el cetăţenia rusă în anul 2013.

De altfel, starul francez a fost inclus în luna iulie a acestui an pe o "listă neagră" întocmită de autorităţile ucrainene, ce cuprinde 14 nume de vedete din industria de divertisment care nu au voie să pătrundă pe teritoriul Ucrainei, după ce şi-au exprimat în mod public sprijinul faţă de politica Rusiei.

Viktor Ianukovici, preşedintele ucrainean pro-moscovit, a fost înlăturat de la putere în urma protestelor violente organizate la Kiev, în 2014.

Forţe militare sprijinite de Rusia au preluat controlul asupra Peninsule Crimeea la scurt timp după aceea.

Acest teritoriu, a cărei populaţie este în majoritate vorbitoare de limbă rusă, a votat pentru alipirea la Rusia, în cadrul unui referendum despre care Ucraina şi ţările occidentale spun că a fost "ilegal".

Formaţia americană Limp Bizkit, formată din Fred Durst (voce), Wes Borland (chitară), Sam Rivers (bas) şi John Otto (tobe), a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume în întreaga lume.

Cel de-al şaptelea album de studio al trupei Limp Bizkit se intitulează "Stampede of the Disco Elephants" şi ar fi trebuit să apară pe piaţă la sfârşitul anului 2014, însă lansarea acestui material discografic a fost amânată până la o dată ce nu a fost deocamdată comunicată.

Trupa americană a susţinut un concert în Bucureşti, la Arenele Romane, în iunie 2009. Show-ul din România al trupei Limp Bizkit a făcut parte din turneul "Unicorns N' Rainbows 2009".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici