Soţia lui Tom Hanks va realiza un film despre viaţa unui hermafrodit

Rita Wilson, soţia lui Tom Hanks, va produce pentru postul de televiziune HBO o adaptare a romanului "Middlesex", o saga familială ce se întinde pe parcursul a trei generaţii, îmbinând istoria şi conflictele sociale pe fondul poveştii de viaţă a unui hermafrodit, informează allocine.fr.

279 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Tom Hanks va realiza un film despre viaţa unui hermafrodit

Soţia lui Tom Hanks va realiza un film despre viaţa unui hermafrodit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dacă există un cuplu căruia postul HBO ar avea suficiente motive pentru a-i mulţumi, acesta este cel format din Tom Hanks şi soţia lui, Rita Wilson. Tom Hanks nu a încetat să producă, să creeze şi să regizeze pentru renumitul post de televiziune, de-a lungul anilor, numeroase producţii, precum "Camarazi de arme", "John Adams", "De la Pământ la Lună" şi, din 2010, "The Pacific".

Soţia sa, actriţa Rita Wilson, va produce "Middlesex", o adaptare după romanul omonim scris de Jeffrey Eugenides în 2002.

Această incredibilă saga familială se întinde pe parcursul a trei generaţii şi începe cu povestea unui cuplu de greci stabiliţi în Detroit în anii '20, relatată de nepotul lor, Calliope Stephanides. Printre atâtea drame istorice, conflicte sociale şi economice, "Middlesex" este şi o carte despre căutarea identităţii, deoarece Calliope, personajul principal din roman, s-a născut hermafrodit şi va începe să caute răspunsuri pentru a-şi înţelege mai bine condiţia.

Acest proiect se află sub bagheta a două premii Pulitzer. Scenariul pentru miniseria de televiziune este scris de Donald Margulies, câştigător al premiului Pulitzer în anul 2002, pentru romanul "Dinner With Friends". Pe de altă parte, Jeffrey Eugenides a câştigat acelaşi premiu în 2003, pentru romanul "Middlesex".

Unul dintre romanele anterioare scrise de Jeffrey Eugenides a fost deja adaptat pentru marele ecran, stând la baza producerii filmului "Sinuciderea fecioarelor/ Virgin suicides" (1999), regizat de Sofia Coppola.

Romanul "Middlesex" a apărut în traducere românească la editura Polirom, în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici