Soţia viitorului premier nipon spune că a fost răpită de extratereştri şi a vizitat planeta Venus

Miyuki Hatoyama, soţia viitorului premier japonez, Yukio Hatoyama, susţine că a călătorit pe planeta Venus, că a fost răpită de extratereştri şi că l-a cunoscut pe Tom Cruise într-o viaţă anterioară, relatează cotidianul britanic The Independent, în ediţia electronică.

80 afișări
Imaginea articolului Soţia viitorului premier nipon spune că a fost răpită de extratereştri şi a vizitat planeta Venus

Soţia viitorului premier nipon spune că a fost răpită de extratereştri şi a vizitat planeta Venus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Afirmaţia că a fost răpită de extratereştri în timp ce dormea, în urmă cu 20 de ani, a făcut-o într-o carte intitulată Very Strange Things I've Ecountered (Lucruri foarte stranii pe care le-am trăit), care a atras, în mod special atenţia publicului, în urma alegerilor de duminică.

"Când corpul meu era adormit, cred că sufletul meu a călătorit pe un OZN în formă de triunghi şi a ajuns pe Venus", afirmă ea în această carte, publicată anul trecut. "Era un loc foarte frumos şi foarte verde", continuă ea.

Când i-a povestit soţului ei de atunci aventurile sale, acesta i-a replicat că probabil a fost doar un vis. Dar Miyuki este convinsă că Yukio, actualul ei soţ, bărbatul a cărui principală sarcină este să scoată Japonia din cea mai adâncă recesiune pe care a cunoscut-o, ar fi reacţionat foarte diferit. "Actualul meu soţ are un fel diferit de a gândi. Ar spune, cu siguranţă, «O, este minunat»", a scris ea.

Încrederea cu care îşi afirmă personalitatea şi cu care ignoră aşteptările tradiţionale de la soţia unui politician, probabil că provine din anii de tinereţe, pe când era dansatoare în cadrul legendarei trupe de teatru Takarazuka, exclusiv feminină. Prima Doamnă a Japoniei, în vârstă de 62 de ani, este în prezent un adevărat guru în materie de lifestyle, o iubitoare a macrobioticii, o autoare de cărţi de bucătărie, o actriţă pensionară, care a divorţat anterior.

Miyuki Hatoyama susţine, de asemenea, că l-a cunoscut pe Tom Cruise într-o încarnare anterioară, când acesta era japonez. În prezent, ea doreşte să facă un film împreună cu el, la Hollywood. "Cred că va şti despre ce este vorba dacă i-aş spune, când ne vom întâlni, că nu l-am văzut de mult timp", a declarat ea într-un interviu recent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici