Spectacolul Kings On Ice a fost reprogramat pentru anul viitor

Ediţia aniversară Kings On Ice, programată pentru 30 martie, a fost amânată pentru anul viitor, din cauza problemelor tehnice de pe patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucureşti, informează organizatorii.

255 afișări
Imaginea articolului Spectacolul Kings On Ice a fost reprogramat pentru anul viitor

Spectacolul Kings On Ice a fost reprogramat pentru anul viitor (Imagine: AF / MediafaxFoto)

"Patinoarul «Mihai Flamaropol» din Bucureşti, care a găzduit mai multe ediţii Kings On Ice şi unde urma să aibă loc şi show-ul programat iniţial pentru această primăvară, nu poate garanta condiţiile optime pentru desfăşurarea evenimentului, fapt ce a determinat amânarea galei aniversare din luna martie pentru anul viitor, când se aşteaptă o îmbunătăţire a condiţiilor pentru organizarea unui astfel de spectacol", se arată în comunicatul organizatorilor, Amphitrion.

"Deşi am sperat că situaţia patinoarului «Mihai Flamaropol» se va îmbunătăţi, ni s-a comunicat că este posibil ca în orice moment, din lipsă de fonduri, patinoarul să nu mai beneficieze de niciuna dintre utilităţile necesare funcţionării: energie electrică, apă etc. În aceste condiţii, spectacolul programat nu poate avea loc. Am dorit foarte mult să nu dezamăgim publicul fidel acestui show şi am sperat că se va găsi o soluţie pentru rezolvarea problemelor legate de patinoar. Din păcate, nu se întrevede nicio posibilitate de soluţionare a situaţiei actuale. Este regretabil că Bucureştiul nu are în acest moment niciun patinoar care să poată găzdui un spectacol de o asemenea amploare, un loc pentru tinerii care doresc să se dedice acestui sport sau pentru cei care practică hocheiul pe gheaţă. Dorim şi sperăm să primim veşti mai bune şi să putem continua seria spectacolelor de excelenţă a patinajului la Bucureşti", a declarat Raluca Popescu, director general Amphitrion.

O tradiţie inaugurată în 2007, Kings On Ice a devenit unul dintre cele mai îndrăgite şi aşteptate spectacole la Bucureşti. Timp de patru ani, Kings On Ice a adus în România cele mai cunoscute nume şi cei mai îndrăgiţi reprezentanţi ai patinajului mondial, în frunte cu celebrul campion olimpic Evgeni Pluşenko. Publicul român s-a bucurat de-a lungul celor patru ediţii de nenumărate demonstraţii spectaculoase de patinaj artistic ale unor patinatori precum Stephane Lambiel, Brian Joubert, Aliona Savchenko - Robin Szolkowy, Surya Bonaly şi Fabien Bourzat - Nathalie Pechalat.

Cei care şi-au achiziţionat deja biletul pentru show-ul ce ar fi trebuit să aibă loc pe 30 martie, la Patinoarul "Mihai Flamaropol", au posibilitatea de a-şi recupera contravaloarea acestuia de la punctele de vânzare de la care a fost cumpărat, respectiv reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria "Mihai Eminescu", Sala Palatului sau de pe www.myticket.ro, în perioada 4 februarie - 4 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici