Spectatorilor le este recomandat să vină cu pelerine de ploaie la concertul lui Bob Dylan

Spectatorii care vor veni la concertul pe care Bob Dylan îl va susţine, miercuri seară, la Zone Arena din Bucureşti ar trebui să fie dotaţi cu pelerine de ploaie, întrucât nu le va fi permis accesul cu umbrele, dar nici cu mâncare, obiecte contondente, sticle sau lanţuri, informează organizatorii.

116 afișări
Imaginea articolului Spectatorilor le este recomandat să vină cu pelerine de ploaie la concertul lui Bob Dylan

Spectatorilor le este recomandat să vină cu pelerine de ploaie la concertul lui Bob Dylan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bob Dylan, una dintre figurile emblematice ale istoriei muzicii, va concerta miercuri pentru prima dată în România, în complexul Zone Arena din Capitală. Concertul de la Bucureşti, parte a Never Ending Tour, ce include şirul de reprezentaţii neîntrerupte ale lui Dylan din iunie 1988, este organizat de Emagic.

Publicul va avea acces la evenimentul Emagic Classics începând cu ora 17.30, urmând ca primul nume de pe afişul evenimentului, Bucium, să urce pe scenă după ora 18.00. Apoi, Nicu Alifantis va evolua alături de Zan, înainte ca pe scenă să urce Bob Dylan.

Intrarea în incinta complexului se va face din Bulevardul Barbu Văcărescu, nr. 164, cei care vor folosi mijloace de transport în comun putând alege următoarele variante: metrou - Magistrala 2, Staţia Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110.

Nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane din plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Biletele la concert mai pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 130, 250 şi 350 lei, precum şi de la casa de bilete din incinta Zone Arena, marţi, între orele 10.00 - 18.00, precum şi în ziua evenimentului, începând de la 10.00.

Bob Dylan va susţine primul spectacol în faţa publicului român, după ce luni a concertat la Istanbul. Artistul va pleca apoi la Sofia, pentru un concert care va avea loc joi. Artistul soseşte la Bucureşti cu patru autocare de turneu, preferând să evite transportul cu avionul. De asemenea, un autocamion, trei trailere şi două minivan-uri vor transporta echipamentele de scenă şi tehnice, precum şi echipa de producţie a artistului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici