Sport la Casa Albă: Michelle Obama a sărit alături de sute de copii - FOTO, VIDEO

Prima Doamnă a Statelor Unite continuă să promoveze un stil de viaţă sănătos şi exerciţiile fizice. Michelle Obama a făcut sport alături de sute de copii, pentru a doborî un record mondial.

338 afișări
Imaginea articolului Sport la Casa Albă: Michelle Obama a sărit alături de sute de copii - FOTO, VIDEO

Sport la Casa Albă: Michelle Obama a sărit alături de sute de copii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michelle Obama a încercat să doboare recordul mondial pentru cei mai mulţi oameni care fac sărituri într-un interval de 24 de ore, scrie washingtonpost.com.

Evenimentul trebuia să adune 20.500 de oameni care să sară în aer timp de un minut, în diferite locuri din lume.

Michelle Obama şi-a făcut apariţia printre 400 de copii şi i-a încurajat pe aceştia: "O să le arătăm oamenilor astăzi că mişcarea este amuzantă, nu?", a spus Prima Doamnă.

Soţia preşedintelui american a sărit alături de copiii îmbrăcaţi în tricouri albastre, iar la finalul minutului de sport a fost aproape trântită la pământ de aceştia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici