Star al serialului de comedie "30 Rock", internat în stare critică, după un accident

Actorul american Tracy Morgan, star al serialului de comedie "30 Rock", a fost internat în stare critică la secţia de terapie intensivă, după un accident de automobil produs sâmbătă dimineaţă pe o autostradă din statul New Jersey.

957 afișări
Imaginea articolului Star al serialului de comedie "30 Rock", internat în stare critică, după un accident

Actorul american Tracy Morgan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul, în vârstă de 45 de ani de ani, se afla alături de mai multe persoane într-un autocar de lux, care a fost implicat într-un accident în lanţ, informează bbc.co.uk.

Şase automobile au fost implicate în acea coliziune în lanţ. O persoană a decedat, atunci când autocarul de lux a fost tamponat şi s-a răsturnat pe autostrada Turnpike din New Jersey, sâmbătă dimineaţă, a precizat poliţia americană. Alte patru persoane au fost spitalizate, iar trei dintre acestea se află în stare critică.

Tracy Morgan, cunoscut pentru rolurile interpretate în show-ul de comedie "Saturday Night Live" şi în serialul "30 Rock", a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar Robert Wood Johnson din New Brunswick, New Jersey. Actorul se află în stare critică, afirmă NBC10.

Starul american a susţinut un spectacol de stand-up comedy într-un cazinou din Delaware, vineri seară.

Actorul s-a alăturat în 1996 echipei de la "Saturday Night Live", pentru care a lucrat timp de şapte sezoane, înainte de a-şi lansa propria emisiune de comedie, "The Tracy Morgan Show", în 2003.

Acel program a rezistat în grila televiziunilor american un singur sezon. În 2006, Tracy Morgan s-a alăturat distribuţiei serialului "30 Rock".

Actorul a devenit celebru graţie rolului Tracy Jordan din serialul "30 Rock", produs de NBC, în care a jucat alături de Tina Fey şi Alec Baldwin, interpretând o versiune caricaturală a lui însuşi, într-o serie de episoade despre un show TV fictiv, inspirat în mare parte din emisiunea "Saturday Night Live".

Pentru acest rol, Tracy Jordan a fost nominalizat în 2009 la premiul Primetime Emmy la categoria "cel mai bun actor în rol secundar dintr-un serial de comedie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici