Starul din "X-Men Wolverine", cucerit de Gangnam Style. Actorul nu pare speriat de teoriile privind Apocalipsa - VIDEO

Actorul australian Hugh Jackman, care a primit, joi, o stea pe Walk of Fame din Los Angeles, cu doar câteva zile înainte de lansarea în Statele Unite a filmului muzical "Les Misérables", a fost invitat la emisiunea The Tonight Show with Jay Leno, unde şi-a arătat din nou talentul în arta dansului.

498 afișări
Imaginea articolului Starul din "X-Men Wolverine", cucerit de Gangnam Style. Actorul nu pare speriat de teoriile privind Apocalipsa - VIDEO

Hugh Jackman, cucerit de Gangnam Style. Actorul nu pare speriat de teoriile privind Apocalipsa

Hugh Jackman a povestit despre recenta sa călătorie în Coreea de Sud, astfel că s-a ajuns rapid la subiectul "Gangnam Style", scrie Daily Mail.

Actorul australian în vârstă de 44 de ani a încercat chiar să-l înveţe pe Jay Leno "Dansul Calului", fără succes însă.

La fel ca numeroase alte celebrităţi, Jackman pare cucerit de Gangman Style, melodia care face furori în lume, având peste 80 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Australianul s-a întâlnit chiar cu autorul hit-ului, Psy, în timpul călătoriei sale în Coreea de Sud.

Hugh Jackman nu pare să fie speriat de noile teorii apărute pe Internet, potrivit cărora melodia Gangnam Style nu face altceva decât să prevestească APOCALIPSA.

Potrivit Daily Mail, un student francez susţine că într-unul din versetele lui Nostradamus se vorbeşte despre melodia lui Psy. “Din dimineaţa calmă, sfârşitul va veni când din dansul calului numărul de cercuri va fi 9″, este versetul analizat de student.

Coreea este numită Ţara "Dimineţilor liniştite", iar Psy este cel ce dansează un dans al calului în videoclipul Gangnam Style. Cifra se poate referi la faptul că în curând s-ar putea ca videoclipul să ajungă la 1.000.000.000 de vizualizări pe Internet.

Potrivit teoriei, videoclipul ar putea atinge pe 21 Decembrie 1 miliard de vizualizări, chiar în ziua în care calendarul maya se termină, interpretat ca reprezentând sfârşitul lumii.

Lansat în luna iulie în Coreea de Sud şi devenit extrem de popular în străinătate începând din luna august, videoclipul "Gangnam Style" al cântăreţului sud-corean Psy, în vârstă de 34 de ani, în care acesta execută mişcări inspirate din călărie şi rodeo, a devenit celebru pe întreaga planetă.

În ascensiunea lui fulminantă, "Gangnam Style" a depăşit alte câteva videoclipuri celebre, precum "On the Floor" al cântăreţei Jennifer Lopez şi "Love the Way You Lie" al rapperului Eminem.

Parodiind viaţa bogătaşilor dintr-un cartier exclusivist din Seul, capitala Coreei de Sud, clipul a fost vizualizat sau parodiat la rândul său de persoane celebre, precum preşedintele american Barack Obama, secretarul general al Organizaţiei Naţiunilor Unite şi compatriot al rapperului Psy, Ban Ki-moon, artistul-disident chinez Ai Weiwei şi primarul Londrei Boris Johnson.

Psy, al cărui nume real este Park Jae-Sang, este cu adevărat adulat în ţara lui pentru succesul planetar al piesei sale şi a fost decorat în luna noiembrie cu una dintre cele mai prestigioase recompense naţionale, Ordinul Meritului Cultural Okgwan.

Pentru Coreea de Sud, cultura populară reprezintă o sursă potenţială de export, în condiţiile în care această ţară "suferă" încă din cauza faptului că produsele sale sunt umbrite de cele exportate de uriaşii ei vecini, China şi Japonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici