Ştefan Bănică Jr. - un altfel de Moş Crăciun, în filmul "Ho Ho Ho"

Actorul Ştefan Bănică Jr. va juca rolul unui Moş Crăciun special în producţia "Ho Ho Ho", pentru care filmările au început luni, în Bucureşti, informează MediaPro Pictures.

1271 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică Jr. - un altfel de Moş Crăciun, în filmul "Ho Ho Ho"

Ştefan Bănică Jr. (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Acţiunea din acest film are loc în Ajunul Crăciunului.

Filmul "Ho Ho Ho", al cărui scenariu este scris de Bogdan Mirică, surprinde povestea lui Horaţiu, un băieţel de 8 ani care încă mai crede în Moş Crăciun şi care primeşte drept cadou de sărbători o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi normală de Crăciun se transformă, însă, într-o adevărată aventură în momentul în care copilul se pierde de mama sa. El îl întâlneşte pe Ion, un pungaş deghizat în Moş Crăciun, aflat în mijlocul unei operaţiuni ilegale.

"«Ho Ho Ho» este un film clasic de Crăciun, o poveste despre prietenie, familie şi, nu în ultimul rând, despre faptul că nimic nu e imposibil atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat . Asta mi-a plăcut cel mai mult atunci când am citit scenariul: nu e doar o poveste bine construită, ci o poveste care îţi trezeşte o gamă variată de sentimente - eşti pe rând înduioşat, amuzat, în suspans", povesteşte regizorul lungmetrajului, Jesus del Cerro, care a mai realizat producţii precum "Cu un pas înainte", "Contra timp 1" şi "Contra timp 2".

Alegerile lui Jesus del Cerro pentru cele două personaje principale au fost Ştefan Bănică Jr., în rolul lui Ion/ Moş Crăciun, şi Bogdan Iancu, un băiat extrem de simpatic, care, la vârsta de opt ani, îşi va face debutul în film. Prin urmare, Bogdan nu trece doar prin aventurile personajului pe care îl interpretează, ci îşi trăieşte propria aventură, pe care o va povesti în detaliu pe blogul www.ho-ho-ho.ro/blog. Şi pentru că abia a învăţat să scrie, speră să nu se supere nimeni dacă, din când în când, va folosi în loc de text fotografii sau filmuleţe pentru a povesti experienţele sale de pe platoul de filmare.

În ceea ce-l priveşte pe Ştefan Bănică Jr, regizorul mărturiseşte că alegerea lui a venit în mod firesc: "În afară de faptul că este un actor foarte bun, mi s-a părut un Moş Crăciun perfect. Sunt convins că şi copiii îl vor considera persoana cea mai în măsură să le împlinească orice dorinţă", spune regizorul.

Din distribuţia filmului mai fac parte Valentin Teodosiu, în rolul hoţului Vandame, Adriana Titieni, în rolul soţiei lui Ion, Alex Mărgineanu şi Ion Sapdaru, în rolul unor mecanici auto cam neîndemânatici.

Echipa condusă de Alma Sârbu şi Patricia Poienaru, în calitate de producători, a început filmările luni, la Băneasa Shopping City, locaţie în care se va desfăşura cea mai mare parte din acţiunea filmului şi care, tocmai din acest motiv, a fost împodobită ca de Crăciun, spre uimirea clienţilor.

Filmările vor dura o lună, iar filmul "Ho Ho Ho" va fi lansat în cinematografele din Bucureşti pe 27 noiembrie, urmând ca de Crăciun să fie difuzat pe Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici