Stela Popescu va cânta şi va dansa pe Broadway

Actriţa Stela Popescu joacă, joi seară, pe Broadway, New York, în spectacolul "O noapte furtunoasă", al Operei Comice pentru Copii din Bucureşti, informează un comunicat.

439 afișări
Imaginea articolului Stela Popescu va cânta şi va dansa pe Broadway

Stela Popescu va cânta şi va dansa pe Broadway (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Artiştii români vor mai susţine încă două reprezentaţii, la New York şi Connecticut, cu spectacolul de muzică şi dans "Primăvara Magnoliilor".

Joi seară, artiştii Operei Comice pentru Copii vor susţine o reprezentaţie a musicalului "O noapte furtunoasă" pe scena celebrei Town Hall de pe Broadway. Spectacolul va fi tradus în limba engleză, iar actriţa Stela Popescu va avea o partitură muzicală intitulată "Poveşti pentru femei".

Vineri, la Sala "Bucharest" din New York, va avea loc, în cadrul programului "Români pentru români", recitalul "Primăvara magnoliilor" - un mozaic muzical coregrafic, cu şlagăre româneşti şi internaţionale, arii de operă, canţonete, dansuri incendiare.

Pe 5 iunie, va avea loc acelaşi spectacol la Connecticutt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici