"Stelele rockului românesc", cu Cristi Minculescu, Paul Ciuci şi Trooper, în aprilie, în Capitală

Cristi Minculescu, Nuţu Olteanu, Paul Ciuci, Adrian Tinca, Eugen Mihăescu, Gabi Nicolau "Guriţă şi formaţia Trooper se vor reuni pe aceeaşi scenă pe 26 aprilie, la Arenele Romane din Bucureşti, la evenimentul "Stelele rockului românesc", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

116 afișări
Imaginea articolului "Stelele rockului românesc", cu Cristi Minculescu, Paul Ciuci şi Trooper, în aprilie, în Capitală

Cristi Minculescu (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Trooper prezintă la Arenele Romane un eveniment "fără precedent", care va reuni pe aceeaşi scenă artişti simbol ce au scris în timp pagini de seamă din istoria rockului românesc şi au oferit unor generaţii întregi refrene nemuritoare.

Recitalul formaţiei Trooper se va îmbina cu momente unice în care pe scenă vor urca Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu (ex-Iris), Paul Ciuci & Adrian Tinca (Compact) şi Eugen Mihăescu & Gabi Nicolau "Guriţă" (Krypton).

Pe 26 aprilie, fanii vor călătorii în timp cu "Trenul fără naş" şi o vor reîntâlni pe "Fata din vis".

"Avem de mulţi ani în plan realizarea unui astfel de eveniment. Am vrea să îl permanentizăm şi anual să putem aduce în faţa oamenilor «eroi» ai scenei rock din România. Trooper este o formaţie care nu a uitat de unde a început. Nu a uitat nici de unde îşi trage rădăcinile. Suntem fericiţi şi mândri pentru că putem, după atâţia ani, să împărţim scena cu unii dintre cei mai importanţi muzicieni din acestă ţară", a afirmat Coiotu, solistul formaţiei Trooper.

Pentru concertul din 26 aprilie sunt în vânzare bilete la categoria 1 - 100 de lei (meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nuţu Olteanu) şi categoria 2 - 50 de lei (acces general). Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta, şi online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, metalhead.ro/bilete, www.eventim.ro şi www.myticket.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici