Steve Buscemi, protagonist al unui serial online despre mass-media şi cultura pop

Actorul american Steve Buscemi va interpreta rolul principal într-un serial online despre mass-media şi cultura pop.

167 afișări
Imaginea articolului Steve Buscemi, protagonist al unui serial online despre mass-media şi cultura pop

Steve Buscemi (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Actorul s-a asociat cu AOL, un gigant în domeniul internetului, pentru a dezvolta web-serialul "Park Bench", în care Buscemi va găzdui o serie de discuţii cu celebrităţi şi oameni care locuiesc în New York, potrivit Variety.com.

Filmările vor debuta la sfârşitul acestei luni, iar primul sezon va fi difuzat online în Statele Unite pe platforma Aol Originals, informează contactmusic.com.

"Întrucât am trăit şi lucrat în New York toată viaţa, sunt pregătit să profit de tot ce are de oferit acest oraş", a spus starul american.

Steve Buscemi s-a remarcat în ultimii ani făcând roluri spectaculoase în câteva seriale de televiziune prestigioase, precum "Imperiul din Atlantic City", "30 Rock" şi "Clanul Soprano".

Starul american a oferit prestaţii remarcabile şi în câteva lungmetraje apreciate de critici dar şi de public, precum "Barton Fink", "Profesioniştii crimei/ Reservoir Dogs", "Pulp Fiction", "Desperado", "Con Air - Avionul Condamnaţilor", "Armageddon - Sfârşitul lumii?", "Compania Monştrilor/ Monsters, Inc.", "G-Force: Salvatorii planetei" şi "Hotel Transilvania".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici