"Superman" Henry Cavill, nevoit să dezmintă zvonurile despre moartea sa: "Când afli că ai murit în urmă cu două zile..."

Henry Cavill, starul noii serii de filme "Superman", a fost victima unei farse online privind decesul său, actorul britanic precizând pe platforma online Instagram că este în viaţă, potrivit nme.com.

1197 afișări
Imaginea articolului "Superman" Henry Cavill, nevoit să dezmintă zvonurile despre moartea sa: "Când afli că ai murit în urmă cu două zile..."

"Superman" Henry Cavill, nevoit să dezmintă zvonurile despre moartea sa: "Când afli că ai murit în urmă cu două zile..."

Cavill - care a jucat rolul lui Clark Kent în noua franciză "Superman", lansată în 2013 - a publicat o fotografie pe platforma online Instagram, însoţită de o imagine cu rezultate ale căutărilor pe motorul Google, de luni, care arătau că era mort din 3 martie 2018.

"Când afli că ai murit în urmă cu două zile...", a scris Cavill.

Cavill a interpretat rolul lui Superman în trei filme DC, "Man of Steel" (2013), pentru care a primit un MTV Movie and TV Award, "Batman v Superman: Dawn of Justice" (2016), pentru care a primit o Zmeură de Aur, alături de Ben Affleck, pentru cel mai prost cuplu pe marele ecran, şi "Justice League" (2017).

Actorul britanic Henry Cavill, în vârstă de 34 de ani, este cunoscut şi pentru rolul lui Charles Brandon, cumnatul regelui Henric al VIII-lea, în serialul de succes "Dinastia Tudorilor/ The Tudors". El a mai jucat în filme precum "Ce-o fi o fi.../ Whatever Works" (2009), "Pulbere de stele/ Stardust" (2007), "Tristan & Isolda/ Tristan & Isolde" (2006) şi "Hellraiser: Hellworld.com" (2005).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici