Supravieţuitoarea Kate din "Lost", la 33 de ani. Peter Jackson a creat un rol special pentru actriţa Evangeline Lilly în trilogia "The Hobbit" - FOTO

Actriţa canadiană Evangeline Lilly, devenită celebră graţie rolului din serialul de succes "Lost", filmează în prezent pentru a treia parte a trilogiei "The Hobbit", rolul fiind creat special pentru ea de către celebrul regizor Peter Jackson.

944 afișări
Imaginea articolului Supravieţuitoarea Kate din "Lost", la 33 de ani. Peter Jackson a creat un rol special pentru actriţa Evangeline Lilly în trilogia "The Hobbit" - FOTO

Personajul interpretat de Evangeline Lilly nu a existat în cartea lui J.R.R. Tolkein, dar a fost creat de regizor şi va apărea începând cu partea a doua a trilogiei.

"Suntem entuziasmaţi de povestea creată în jurul personajului Tauriel, un elf gardian. Veţi vedea că nu este de glumit cu ea", a declarat Jackson.

Actriţa canadiană va apărea astfel în "The Hobbit: The Desolation of Smaug", care se află în post-producţie şi în ultima parte a trilogiei "The Hobbit: There and Back Again" (2014).

Evangeline Lilly, în vârstă de 33 de ani, a fost descoperită în Canada de o agenţie de modeling, ea plătindu-şi facultatea din banii câştigaţi cu diverse proiecte publicitare.

Primul rol a fost într-o apariţie televizată - "Reviews on the Run", în 2002, iar primul ei film a fost în 2003 - "The Lizzie McGuire Movie".

Actriţa canadiană a mai apărut în "Judgment Day", "Freddy vs. Jason", "Kingdom Hospital" şi '''Smallville".

În ianuarie 2004, Lilly obţine primul său rol important în "Lost", un serial produs de ABC cu un succes răsunător. Ea o personifică pe Kate Austen, o supravieţuitoare ambiţioasă.

Ea a fost nominalizată la Globul de Aur pentru rolul din "Lost".

Evangeline Lilly a fost căsătorită cu jucătorul canadian de hockey Murray Hone. Din 2004 până în 2009 a format un cuplu cu Dominic Monaghan, coleg de pe platourile de filmare ale serialului "Lost".

În 2011, actriţa a devenit mama unui băieţel din relaţia cu Norman Kali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici